2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 53 پست

عزیز بچها با هم فرق میکنن منم ستا پسر دارم بس مادر شوهرم غر میزد یک سال نداشتن میگفت پوشک نکن تا بچمو میبردن خونشون پوشکو جدا میکردن مینداختن دور  یک سالو چند ماهه میشدن شروع میکردم از پوشک جدا کردن سر دومی خیلی اذیت شدم  خیلی وکثیف کاری داشت شب ادراری داشت حتی تا چهار سالگی بعضی شبا جیش میکرد    اون دوتا خوب بود بخصوص بچه سومم راحت بدون یکبار خیس کردن لباسش  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاملا با شما مخالفم 

هر بچه ای بدن و ساختار بدن خودشو داره 

نمیشه نسخه بچه های خودت رو برای دیگران بپیچی 

من خودم چون شاغل بودم و بچه ام نصف روز خونه مامانم بود اصلا امکان بی خیالی بابت جیش کردنش رو فرش رو نداشتم، برای همین تا 3 سال و دوماهگی صبر کردم تا کاملا آماده پوشک گرفتن شد 

از نظر پزشکا بچه زمانی آماده پوشک گرفتنه که شب تا صبح پوشکش خشک بمونه 

قبلش اقدام کردن باعث آسیب جسمی و روحی به بچه و حتی مادر میشه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

چه ربطی داره

منم پسرم ۲۸ ماهگی از پوشک گرفتم ، از یه هفته قبلش فقط واسش توضیح میدادم و قصه میگفتم ، روز اولی هم که پوشک باز کردم راحت رفت دسشویی . ولی تمام بچه ها که مثل هم نیستن ما که توی شرایط این خانم نیستیم که انقد راحت قضاوت کنیم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
کاملا با شما مخالفم هر بچه ای بدن و ساختار بدن خودشو داره نمیشه نسخه بچه های خودت رو برای دیگران بپی ...

منم با شما کاملا مخالفم 

خیلی توضیح دادم دیگه نمیتونم بیشتر بگم

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
عزیزم بچه رو باید درست اموزش بدی مگر اینکه مشکل جسمی داشته باشههر چی یاد میگیره نمیگیره از ماست از پ ...

متوجه ربط حرفهات به کامنتم نشدم 

ولی نصف تربیت بچه رو پدر و مادرش یاد میدن بهش نصف دیگه اش برمیگرده به ذاتش و ژنتیکش 

و میگم یه بچه رو میبینی بلده خودشو کنترل کنه از همون دوسالگی پوشکشو ازش میگیرن یه بچه هم بلد نیست امادگی نداره تا سه سال و نیم یا حتی دیدم ۴ سال میذارن پوشک باشه همه بچه ها که شبیه هم نیستند

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

چه ربطی دارهمنم پسرم ۲۸ ماهگی از پوشک گرفتم ، از یه هفته قبلش فقط واسش توضیح میدادم و قصه میگفتم ، ر ...

مگه من اون خانم رو قضاوت کردم؟

گفتم از نظرات بعضیا عصبی شدم

درست بخون

مگه من اون خانم رو قضاوت کردم؟گفتم از نظرات بعضیا عصبی شدمدرست بخون

شما گفتین این تنبلیه من خودم بچه هام تا دو سالگی دیگه از پوشک گرفته بودم 

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
متوجه ربط حرفهات به کامنتم نشدم ولی نصف تربیت بچه رو پدر و مادرش یاد میدن بهش نصف دیگه اش برمیگرده ...

منبع حرفتون چیه؟ک نصفش ب ژنتیکش برمیگرده 

کی گفته؟

نقش عمده رو والدین دارن تو تربیت و رفتار بچه ها

میتونی تحقیق کنی 

گرچه دیگه حوصله توضیح دادن ندارم 

همه میگن بچه با بچه فرق میکنه درست ولی نع دیگه این همه مدت

سه سال چهار سال بعضا پنج سال

منم با شما کاملا مخالفم خیلی توضیح دادم دیگه نمیتونم بیشتر بگم

خوب مخالف باشید. مگه کسی گفت شما اشتباه کردی بچه هاتو 2 سالگی از پوشک گرفتی؟؟ 

بچه های شما شرایطش رو داشتن، خیلی از بچه ها ندارن. شما داری اشتباه میکنی که مادرهای دیگه رو به تنبلی و بلد نبودن آموزش متهم میکنی.  یکم از اون بالا بیا پایین‌تر عزیزم  

یادمه پسر داییم 2 سالش بود، زندایی ام هرجا منو میدید مسخره می‌کرد که پسر من یکسال از دختر تو کوچکتره چند ماهه پوشک نمیشه تو خجالت نمیکشی هنوز به این بچه یاد ندادی؟ مادرشوهرم هم ازونطرف هی غر غر می‌کرد 

من که به حرفاشون اهمیت ندادم و کار خودمو کردم 

ولی همون پسر داییم از 4 سالگی شب ادراری گرفت و الان که 11 سالشه خبر دارم که هنوز درگیر این مشکل هستن و بچه دومشو تا الان که 3 سالشه هنوز پوشک میکنه 😁

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...