2777
2789

اما نامزدم هروقت یادش میفته کلی ناراحت میشه ....گفتم بهش که دیگه سرمزارش نره خیلی بهش برخورد اخه گفتم تا حال روحیش خراب نشه گفت باشه دیر ب دیر میرم اما بهم نگو اصلا نرم که نمیتونم....چرا ما اینقده مرده پرستیم امشب داشتیم چت میکردیم همش فکر دوستش بود و ناراحت خیلی ازش دلخور شدم اون مرده خدا رحمتش کنه چرا اینجوری میکنه تازه چند نخم سیگار کشید هر کی ندونه فک میکنه برادرش مرده

لابد صمیمی بودن

بش زمان بده بتونه با نبودش کنار بیاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی چی خب هنوز چندماهه فوت شده غصش تازس 😐😐💔یکم درک کنیم لطفا .

درسته برادر نیستن ولی بعضی دوستان هستن واقعا از برادرجلوترن.

به جای اینکه درک کنین دلخور میشین .

همیشه نمیشه که ناز کشید دیگه بیچاره غم داره دوستشه خب ناراحت بوده سیگار کشیده تریاک نیست که

اره دوست صمیمیش بوده تقریبا ۵ ماهه فوته چقد زمان دیگه

خب دگ

درس میشه دختر

سختش نکن

بش بگو عزیزم من دگ دارم اذیت میشم از ی سری رفتارات

خدا رحمتش کن 

بیا بچسبیم ب زندگیمون

حرفای این سبکی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
یعنی چی خب هنوز چندماهه فوت شده غصش تازس 😐😐💔یکم درک کنیم لطفا .درسته برادر نیستن ولی بعضی دوستان ...

یعنی من مقصرم که ازش دلخورم....من تازه باهاش خوب صحبت نکردم گفتم کاش منم بمیرم تا یه کم ناراحتم بشی بهش برخورد

خب دگدرس میشه دخترسختش نکنبش بگو عزیزم من دگ دارم اذیت میشم از ی سری رفتاراتخدا رحمتش کن بیا بچسبیم ...

خیلی دوستاشو دوس داره یه جوری ب قول خودش رفاقت دارن و ازین چرت و پرتا ....خودش خونع بوده دوستای بیشعورش رفتن دنبالش بردنش سر مزار