2777
2789
عنوان

فقط دردودل

72 بازدید | 8 پست

من کسی رو ندارم باهاش دردودل کنم مادرم دوسال م بود طلاق گرقت و رفت دنبال زندگی خودش بدون هیچ احساس مسئولیتی نسبت به من دو ساله 

پدرم بخاطر شباهت ظاهری من به مادرم  نمیتونست بهم محبت کنه وحتی ازمن بدش میومد

پدرم بارها به من گفت اضافه زیادی حیف نون، حیف اون آبی که تو، توی دستشویی دنبال خودت می‌ریزی 

نامادری من مقصر تمام اتفاقات بد دنیا میدونست من سال59 دنیا اومدم 6ماه بعداز تولد من جنگ شروع شد بهم میگفت ازپاقدم تو جنگ شروع شده بگیر تاکوچکترین اتفاقات توزندگیمون 

من بچه بودم باور میکردم الانم ناخوداگاهم باور داره من عامل بدبختی هستم

20سالم شد ازدواج کردم با برادر نامادریم باهزارامیدوآرزو اما شوهرم  باوجود 27سال سن هنوز بچه بود که شدیدا وابسته به پدرومادر بود واگه آب میخواست بخوره نظرپدرومادرش رو میخواست 

وقبل از ازدواج بامن عاشق ی خانمی بود که تا5سال بعداز ازدواجمون سعی می‌کرد با اون خانم ارتباط بگیره باوجودیکه ازدواج کرده بود خانمه به همسرش گفت وهمسرش زنگ به خونه ما زد ومنم فهمیدم 

من فکرمیکنم هنوزم به فکر اونه 

من 11سال باخانواده همسرم زندگی کردم عذاب کشیدم عذاب  همه بماند به کنار

من فکر اقتصادی خوبی داشتم سال‌89 شوهرم پیکان داشت دوران خاتمی وام میدادن به شوهرم میگفتم خونه بخر مادرشوهرم ماشین مدل بالاتر میخواست وام وماشین رو داد ماشین مدل بالاتر که اونم شدضرر

بارها پول جمع شد من گفتم خونه یامغازه بخر مادرشوهرم نزاشت دیگه یکبار پدرشوهرم پشت من دراومد ی خونه 60متری خریدیم وباز بارها پیش اومد که ما خونه رو بزرگتر کنیم شوهرم نکرد که نکرد

والان با45سال سن تو خونه 60متری هستم با ی پسر بزرگ ودیگه نمیشه خونه بزرگتر گرفت چون خونه ما ویلایی فروش نمیره هرکی بخواد60مترخونه بخره آپارتمان میگیره بارها برای فروش گذاشتیم اماکسی طالب نیست خواهرشوهرم هیچی نداشت شوهرش کارگر روزمزد بود بخدا بافکرهتی من الان خونه 3طبقه داره که همکفش ی مغازه 70متری داره

از مادرشوهرم متنفرم خداکنه رو خوش نبینه

از شوهرم خسته شدم نه نای موندن دارم ونه پای رفتن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید