2777
2789
عنوان

داریم طلاق میگیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این اهل زندگی نبوده و بچه نه نه بوده باید پسری که میاد خواستگاری بدونیدافکار استقلالی و مستقلی دارد ...

عزیزم بچه ننه بودنو فقط توو زندگی میشه فهمید

اولش خودشو ی آدم دیگه نشون داد..من حتی زمان عقدم متوجه نشدم!

زنها عاشق نمیشن اگه بشن قضیه خیلی جدی میشه واسشون برعکس ما مردها هستن

شما احساسی هستی ولی شوهرت نه

حالا یکیم بدت و بگه واویلا

ببین میتونی غرورت و بشکنی به عمویی و خاله ای.... که حرفش رو گوش بده رو بزن

ولی زندگی بعدش برای شما بهتر نمیشه

خب هنوزم میخوای ادامه بدی؟ خودتو از این مخمصه خلاص کن سخته ولی باید بتونی

کسی که ادعای دوس داشتن میکرد

بدون هیچ دلیل منطقی بگه طلاق پذیرشش برام سخته

ولی اره باید بپذیرم دیگه😔

زنها عاشق نمیشن اگه بشن قضیه خیلی جدی میشه واسشون برعکس ما مردها هستنشما احساسی هستی ولی شوهرت نهحال ...

فقط میدونم به هیچ کدوم از اقوامشون نگفتن

که طلاق بگیرم من بعد بگن خودش جدا شده و ..

گفتین زندگی من بعدا بهتر نمیشه؟

کسی که ادعای دوس داشتن میکردبدون هیچ دلیل منطقی بگه طلاق پذیرشش برام سختهولی اره باید بپذیرم دیگه😔

عین شما دیدم خانومه گفت من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم پدرشوهرم گفته باید زنتو طلاق بدی اینا هم جدا شدن 

عزیزم اون بالاسر یه خدایی هست همه رو میبینه و یه آخرت که باید جواب پس بدن 

همه چی رو بسپار به خدا 

این روزای سخت هم میگذره 

عین شما دیدم خانومه گفت من و همسرم همدیگه رو دوست داشتیم پدرشوهرم گفته باید زنتو طلاق بدی اینا هم جد ...

😔

بزرگتر نباید بزاره زندگی از هم بپاشه

بزرگتر این خانوم و من استارت جدایی رو زدن

واقعا نمیفهمم هدفشون چیه

مادرشوهرم بعد دعوا یبار منو دید اولین حرف بمن گفت باید بدبختیتو ببینم رو سیاهیتو..شوهرتو ازت گرفتم بسوز تا اخر عمرت

من تا حالا بهش( تو) هم نگفتما..نمیدونم این همه کینه برا چیه..خب من بدبخت شم چی بهت میرسه..