2777
2789

یه بار رفتیم با مامانم رشت اونجا یه ویلا گرفتیم روبه روش مزرعه برنج بود شالیزار فکر کنم بعد حیاتش بزرگ بود و دواراش آجری البته ناگفته نماند اطرافش دزد اومده بود کابلهای برق دزدیده بود ولی همسایه ها نزدیک بودن خلاصه شب شد تو اتاق بودیم دیدیم انگار داره از کنار خونه صدای راه رفتن میاد شب بود صدای خش خش برگها میومد انگار یکی داشت راه میرفت انقدر فضای خونه سنگین بود فقط میخواستم بمیرم ولی تو اون جا گیر نکنم😶‍🌫️خیلی بد بود ولی رفتیم بیرون کسی نبود،جالب اینه صدای پای حیوون نبود قشنگ مشخص بود که ادمه

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ترسیدم

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶