2777
2789
عنوان

شما جای من بودین ناراحت نمیشدین

118 بازدید | 21 پست

شوهرتون بگه بهت نگاه میکنم هیچ لطافت زنانه ای نمیبینم دلتون نمیشکنه من خیلی حالم بده افسردگی بعد زایمانم دارم پسرم ۳ ماهشه بعد شنیدن این حرف احساس کردم ب معنای واقعی قلبم شکست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو غلط اضافی نکن

تو میزاییدی ببینم چه شکلی میشدی

جای اینکه دستامم ببوسی که بچه‌اتو دنیا اوردم چرت و پرتم میگی مرتیکه؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بیا بغلم عزیزم 

بی‌خوابی شبانه بهم خوردن ریتم زندگی بهم ریختن هورمون هات بهم ریختگی زندگی بهم ریختن هیکل همه اینا داره از همه طرف بهت فشار میاره دلت میخواد شوهرت تو این روزا کنارت باشه اما الان دیدی روبه روت وایستاده دلت شکسته

بچه را دو الی سه ساعت تو روز بزار پیشش 

اول واسه افسردگیت برو دکتر 

بعد برو آرایشگاه و به خودت برس 

و بعدم برو پاساژ و خرید کن 

نه بخاطر حرفش ها 

بخاطر خودت جانم 

اینجوری افسردگیت ادامه دار میشه 

خودت شرایطت را تغییر بده کمکم 

تو خونه اهنگ بزار و ورزش کن 

اگه به کارها نمیرسی یه کسی را بیار کمک کنه در روز

چرا دنبال درمان افسردگی نمیری؟؟ ببین همه خانمها یکبار یا دوبار تجربه زایمان و افسردگی دارن اما باییید خودت به خودت کمک کنی حالت خوب بشه اون دوران بارداری تمام الان دوران جدیدی از زندگیت جلو روت هست خودت رو ضعیف نبین با حس افسردگی خودتو کم نبین و ناله و زاری نکن باید بلند بشی سر پا... ادامه بدی تا همسرت این حرفارو نزنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻