درکل رفتار مادرشوهرمو اصلا با پسرم نمیپسندم
یه پسر سه ساله دارم که تا میریم خونشون و بچمو میبینه عین بچه ها باهاش کل کل میکنه و از عمد حرفایی میزنه که لج بچه دربیاد و حتی چندتا اصطلاح زشت هم ازش یاد گرفته...
بعد من قبلا خیلی رفت و امد داشتم باهاشون و سرویس دهی میکردم وقتی دیدم اصلا اصلا هیچی تو چشمشون نیست و اون یکی جاری که اهمیت نمیده عزیز تره، کنم فاصله گرفتم....
الانم تا زمانی که برم کوزت بازی ، بچمم عزیز میشه، وقتی مثلا یک هفته تا ده روز نرم خونشون، حتی جواب سلامم بزور میدن و یا عین بچه لج میفته با پسرم
منم اونشب بعد یک هفته رفتم خونشون خیلی رفتارش بد بود با پسرم طوری که حتی پدرشوهرمم بهش گفت تو اصلا به بچه محبت نمیکنی بچه هم ازت بدش میاد 😑😁
بعد اخرشبش من پیش شوهرم گله کردم،،، الان چند روزه اصلا زنگ و اینا نزده مادرشوهرم قبلا من زنگمنمیزدم خودش هی زنگ میزد البته من درکل اهل زنگ زدن نیستم
نمیدونم چرا حس میکنم شوهرم گله های منو بهش گفته، چون سرسنگینه......البته جون پسرمون رو قسم خورد که نگفته بهش اما نمیدونم باور کنم یا نه...
منم ادمی نیستم زنگ بزنم یا منت کشی چیزی کنم
نظر خودم اینه اصلا واکنشی نشون ندم اما اگه باز رفتم خونشون و بی اهمیت کرد یا با پسرم لجبازی و بد رفتاری کرد، چه رفتاری نشون بدم بنظرتون؟؟؟؟؟