2777
2789

درکل رفتار مادرشوهرمو اصلا با پسرم نمیپسندم

یه پسر سه ساله دارم که تا میریم خونشون و بچمو میبینه عین بچه ها باهاش کل کل میکنه و از عمد حرفایی میزنه که لج بچه دربیاد و حتی چندتا اصطلاح زشت هم ازش یاد گرفته...

بعد من قبلا خیلی رفت و امد داشتم باهاشون و سرویس دهی میکردم وقتی دیدم اصلا اصلا هیچی تو چشمشون نیست و اون یکی جاری که اهمیت نمیده عزیز تره، کنم فاصله گرفتم....

الانم تا زمانی که برم کوزت بازی ، بچمم عزیز میشه، وقتی مثلا یک هفته تا ده روز نرم خونشون، حتی جواب سلامم بزور میدن و یا عین بچه لج میفته با پسرم

منم اونشب بعد یک هفته رفتم خونشون خیلی رفتارش بد بود با پسرم طوری که حتی پدرشوهرمم بهش گفت تو اصلا به بچه محبت نمیکنی بچه هم ازت بدش میاد 😑😁

بعد اخرشبش من پیش شوهرم گله کردم،،، الان چند روزه اصلا زنگ و اینا نزده مادرشوهرم قبلا من زنگم‌نمیزدم خودش هی زنگ میزد البته من درکل اهل زنگ زدن نیستم

نمیدونم چرا حس‌ میکنم شوهرم گله های منو بهش گفته، چون سرسنگینه......البته جون پسرمون رو قسم خورد که نگفته بهش اما نمیدونم باور کنم یا نه...

منم ادمی نیستم زنگ‌ بزنم یا منت کشی چیزی کنم 

نظر خودم اینه اصلا واکنشی نشون ندم اما اگه باز رفتم خونشون و بی اهمیت کرد یا با پسرم لجبازی و بد رفتاری کرد، چه رفتاری نشون بدم بنظرتون؟؟؟؟؟

فاصله بین رفت و آمدت رو بازم بیشتر کن 

چون تو مادری و سلامت روان بچه باید تو اولویتت باشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه اذیتی نرو

اذیت که هستم..اونقدرررر که دلمو شکوندن و ناحقی کردن ولی خب شرایط جوری نیست که اصلا نرم...چندماه قطع ارتباط بودم بزرگترا بزور اشتیم دادن ،،، الان در حد هفته ای ده روزی یکبار میرم 

پدرشوهرتون بهش گله کرده دیگه 

اتفاقا این بار دیرتر برو 

اصلا زنگ نزن

بفهمه از رفتارش ناراحت شدی 

بعد هم رفتی به روی خودت نیار یعنی باز قهر و...نباشی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

همون موقع درجا ،پاشو برو خونت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

با بخنده بگو وا مامان چجوری از دلت میاااد 

نگووووو

چند بار اینجوری بگو

بگو من خودم از دلم نمیاد بچه کوچولو رو دلشو بشکونم غصش میگیره 

یا حرف بنداز بگو مامان بابام اونقد پسرمو دوس دارن مودب و با احترام باهاش حرف میزنن میگن عزیزمون از دلمون نمیاد ناراحتش کنیم 

چند بار اینجوری بگی دهنشو میبنده 

فاصله بین رفت و آمدت رو بازم بیشتر کن چون تو مادری و سلامت روان بچه باید تو اولویتت باشه

الان هفته ای یکبار میرم هزار جور قیافه میگیرن وای ب اینکه بخوام طولانی ترش کنم😁😁 البته فقط نسبت به من اینطورین وگرنه جاریم ماهی یکبار هم بزور میره اما جرات ندارن از گل نازکتر بگن بهش

الان هفته ای یکبار میرم هزار جور قیافه میگیرن وای ب اینکه بخوام طولانی ترش کنم😁😁 البته فقط نسبت به ...

اگر بحث پسرت نبود این پیشنهاد رو نمیدادم به هرحال اونا هم پدر و مادرن بچه بزرگ کردن برای اینکه سر پیری یکی باشه حالشونو بپرسه 

ولی وقتی با بجه ۳ ساله بد رفتاری میکنن خب خوب نیست

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
پدرشوهرتون بهش گله کرده دیگه اتفاقا این بار دیرتر برو اصلا زنگ نزنبفهمه از رفتارش ناراحت شدی بعد هم ...

باشه...نظر خودمم همین بود دقیقا اما وقتیم برم انقدر یجوری رفتار میکنن که ادم پشیمون میشه.....خلاصه مجبورم برم😞