من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آریایی🦁 از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴☠️ لینک ناشناسم 🪐 https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993
من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️
من روبیکا داشتم از امنیت گوشیم برام نوتیفیکیشن اومد که داره از محتوای عکس ها و مخاطب های گوشیت سواستفاده میکنه و امن نیست خودش حذفش کرد دیگه منم دوباره نصبش نکردم🙄
یکی میگفت تو روبیکا پست و استوری نشانه بی کلاسیه و خزه من روبیکا ندارم
برام جالب شد مگه روبیکا چطوره میگه خزه
من روبیکا داشتم از امنیت گوشیم برام نوتیفیکیشن اومد که داره از محتوای عکس ها و مخاطب های گوشیت سواست ...
واااا
کلا برنامه های داخلی امن نیستن
من کلا نصب نکردم
تلگرام نت کمتر میبره اما روبیکا هم چون فیل نیست حتی با نت ضعیف هم میتونی تصویری برقرار کنی
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*