2777
2789
عنوان

نظرتون راجب روبیکا چیهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 86 بازدید | 20 پست
تلگرام نت کمتر میبره اما روبیکا هم چون فیل نیست حتی با نت ضعیف هم میتونی تصویری برقرار کنی

من روبیکا ندارم کلا با کسی هم تماس تصویری نمیگیرم 

نمیدونم نصب کنم یا نه 

من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای  خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وااااکلا برنامه های داخلی امن نیستن من کلا نصب نکردم

خب اینم هست ولی بستگی به فعالیت خودت هم داره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
وااااکلا برنامه های داخلی امن نیستن من کلا نصب نکردم

ااره منم اوایل فیلـ.ترینگ واتساپ برای اینکه ب شوهرم زنگ و پیام بدم وقتی سرکاره روبیکا نصب کردم که وقتی فهمیدم امن نیست دیگه بعده حذف کلا نصبش نکردم اعتماد ندارم