2777
2789
عنوان

کسی که میگه دیگه نمیخامت برو

80 بازدید | 14 پست

سلام بچها 

من با پارتنرم خیلی رابطمون خوب بود و قصدمون جدی بود و خانواده ها هم در جریان بودن چند وقت بود سرد شده بود منم گفتم امتحانش کنم الکی گفتم برام خواستگار اومده تا واکنششو ببینم ولی اون گفت قبول کن منتظر من نمون منم گفتم اوکی فرداش اومد گفت شوخی کردم منم چون دلم شکسته بود گفتم منم اذیتش کنم گفتم منم فردا میرم دورهمی با دوستام شاید پسر هم باشه همون موقع بلاکم کرد منم از اینستا پیامش دادم گفتم شوخی کردم مثل خودت اونم گفت برو از زندگیم لطفا نمیخامت منم عذاب وجدان گرفته بودم که بخاطر یه شوخی رابطه تموم شده سه هفته دنبالش دوییدم حتی مامانمم باهاش حرف زد ولی گفت نمیخام امشبم بهش گفتم یه شانس دوباره به رابطمون بده خانواده منو تو میدونن چرا الکی تمومش می‌کنی ما باهم کلی هدف و آرزو داشتیم قولاتو یادت رفته اونم گفت حالا یه خریتی کردم و پشیمونم لطفا ازم فرصت دوباره نخاه چون بهت حسی ندارم و نمیخامت و میخام برم سمت اروپا پیشرفت کنم :)

لطفا کمکم کنید بمونم تلاش کنم که برگرده یا فراموشش کنم آخه اون فقط یه شوخی بود🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوخیت که بجا نبوده ولی اون خیلی وقته فکر رفتنو داره بحث شوخیه تو نیس ولش کن فراموشش کن

قبلنم شوخی میکردیم ولی اینطوری واکنش نشون نمی‌داد همش عذاب وجدان دارم که چرا اون حرفارو زدم 

قبلنم شوخی میکردیم ولی اینطوری واکنش نشون نمی‌داد همش عذاب وجدان دارم که چرا اون حرفارو زدم

نه عزیزدل عذاب وجدان نداشته باش تقصیر تو نیس رابطتون خیلی وقته واسه اون تموم شده این حرفا شاید اذیتت کنه ولی واقعیته باهاش کنار بیا کاری بهش نداشته باش نمیخوادت

آخه وقتی نمیخاسته چرا با منو خانوادم بازی کرد 🥲

بمیرم واسه دلت 

واسه منم پیش اومد همین یه ماه پیش کات کردیم ۳سال باهم بودیم خانواده هردومون در جریان بودن ولی خب دیگه چیکار کنم باید تموم میشد خیلی سعی کردم رابطرو درست کنم هزاربار بهش فرصت دادم ولی ...

کنار بیا با نبودنش بزار بره از اون بهتراش جاش میان

بمیرم واسه دلت واسه منم پیش اومد همین یه ماه پیش کات کردیم ۳سال باهم بودیم خانواده هردومون در جریان ...

میدونی من نمیخاستمش انقد دنبالم افتاد حتی مادرشو فرستاد گفت برام بگیرش منم گفتم اول آشنا بشیم بعد ببینیم چی میشه نگو همه اینا از سر هیجان بوده