2777
2789

کلاس چهارمه .

خیلی رو مخه اصلا حرف زدن این بچه رو مخمه بعد خیلییییی هم بدجنسه یا خیلی جوابگوعه اگه یه کلمه حرف بزنیم ده تا بهت برمیگردونه خیلی هم جیغ میزنه .بعد یه چیز دیگه خیلی هم اهل پز دادنه مثلا بابام برام فلان چیز خرید عمم برام فلان کار کرد عمش همسن منه روزی ده بار بهم میگه میدونستی عمم مهندسه کارمند فلان جاس حتی خواهرم یعنی مامانش دیگه حوصلش سر میره میگه چرا اینقد میگی.کلا همش میخاد پز بده قبلا بچه بود خیلییییی دوستش داشتم الان اصلا حوصلشو ندارم چرا دهه نودیا اینجورین😑😑😑😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر زاده منم همینه ، کلاس پنجمه همینقدر عجیب و گریه کن و لوس 

اصلا نمیشه بهش بگی حالت چطوره قورتت میده 

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟

منم ازاینجور بچهای پررو بدم میاد.

خواهرشوهرم ی دخترداره کلا۱۴سالشه اماانگار ۷۰سالشه وای متنفررررررم ازش

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یا مثلا تو مدرسه خیلی به همکلاسیاش پز میده که ما پولداریم یا صبحا دو ساعت باید جلوی اینه مدل مو بزنه بره مدرسه خیلی رو مخمه رفتاراش مخصوصه اون پز دادنش یعنی دهن مارو سرویس کرد از بس ار خانواده پدریش پز میده برام فلان چیزو خریدن عمم فلانه عموم فلانه وای خدایی ساختن با بچه های این دوره اعصاب میخاد