2777
2789
عنوان

خواهرزادم خیلی خیلی رو مخمه کیا اینجوری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 41 پست

منم یه دختر ۸  سال و نیمه دارم‌گاهی خیلی رومخ میشه🤣

بچه ها همینن همشون تو یه سنی رو مخ هستن بلوغ میشن یکم اروم‌میشن بهتر میشن

دختر خواهرشوهرمم تو این سن بود همینجوری بود انقد لجم‌میگرفت ازش😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای فکرشم ادمو عذاب میده من بودم دفعه بعد دوتا میزدم تو دهنش اگ ننه باباش یادش ندادن حداقل بفهمه با من یکی چجور باید رفتار کنه دیگه خودش نمیاد سمتت کی دیگ حوصله اینچیزا رو داره با این اعصابای داغون والا

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
موافقم 👌

حالا خواهر زاده من پسره کلاس سوم. انقد مودب و مهربون. میمیرم براش. باهام چت میکنه . 

نوه خالم دختره همش پنج سالشه اما بحدی رو مخ و تو دل نرو خرابکار لوووس 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
موافقم 👌

شرم کن غیبت بچه ی ده ساله  را می کنی کافی نیست

مداخله گر  جنسیت بچه هم شدی

برای خواهرت متاسفم که اجازه میده  دخترش بیاد خونه ی شما

چطور متوجه نفرت خواهرش نشده و اون طفلی را باز هم  میاره خونه تون؟؟؟

بنظرم ربطی ب پسرو دخترش نداره من هردورو دیدم هم خوب بودن هم بد مهم تربیت اون خانوادس تو فامیل ما ک دوتا پسر بچه هستن خود مادرا یادشون میدن ک فحش بدن وقتی بقیه رو اذیت میکنن تازه تشویقشم میکنن اصلا دهن ادم باز میمونه خدا رحمشون کنه

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰

خانم ها از این تاپیک بیاموزید و خواهشا بچه ها را حتی خونه ی پدر و مادر خودتون هم نبرید 

می دونید که بد خواه  دارند

خودتون مثل شیر بالای سر بچه ها بمونید اجازه ندید هر کسی دهان به بدگویی بچه تون باز گنه

خونه ی خودتون ، اماکن تفریحی 

التماس می کنم حتی به مادر و خواهر خودتون هم اعتماد نکنید 

از صد  تا دشمن بدترن