2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم سرپرست خانواده بیشتر میگیره بقیه کم میگیرن یعنی این پول بیشتر مال سرپرست

خودم سرپرستم جمعا واریز میشه

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
درامد داره .منم دنبال کارم ولی نمیدونم چیکارکنم وهیچ دارمدیم ندارم

والا ناشکر نیستم اما بااین اوضاع نمی ارزه

کاردرمنزل زیاد هس اگه تهرانی 

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
والا ناشکر نیستم اما بااین اوضاع نمی ارزهکاردرمنزل زیاد هس اگه تهرانی

توروستام هیچی نیست منم هیچ هنری ندارم

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
میدونم احتمالا ۳ تومن واریز میکنن این ۳ تومن بیشترش برای شماست بچه ها کمتر شاملشون میشه

نمیدونم حتما همینطوره .باورت میشه سریک هفته ۵۰۰ازشون نمیمونه .اصلابرکت نداره

منم تحت پوشش بهزیستیم ب این ربطی نداره هاااایش خدا😮‍💨اونایی ک خونه وماشین دارن درامدشونم بد نیست د ...

مادرشوهرم گردش حسابشون خیلیه چندسال پیش که طرح معیشتی نمیگرفتن یعنی بهشون تعلق نگرفته بود فقط یارانه بود داشت خودشو جر میداد ناراحت بود گفت به ما ندادن گفتم اینهمه گردش حساب داری اخه خونه معازه بنام خودشه فقط یه ماشین بنام شوهرش میگفت یه ماشین بنام حبیب هستش که سرپرست خانواره بهمون تعلق نگرفت گفتم اون گردش حساب پس چیه که به حساب شوهرته دیگه لال شد اینا هرچقدرهم داشته باشن باز حریصن بعد از من میپرسید چقدر طرح معیشتی میگیری چون من ازدواج دومم بود خودم میگرفتم شوهرمم از تنبلیش نرفته بودجدا کنه 

خدایا کمکم کن ...  متاسفانه آی وی اف ام منفی شد دعا کنید خدا حاجتمو بده