2777
2789

ما با خاله هام و داییام کلا هفته ای یکبار دوهفته یه بار دور هم جمع میشیم مثلا ۱۲ ظهر تا ۱۰ شب اما مامان من نمیره هر روز میره ۷ تا ۱۱ شب به غیر از این روزا 

فردا یکی از اون روزاست میگم بریم میگه من ۷ اینا میرم میگم نه خب دیره 

الان نشسته بودم واسم اب پرتغال گرفته اورده میگم نمیخووووررررمممم ببببرر میگه خب فردا میریم دیگه گفتم نمیخوااااام برووووو داد زدم 

میگه بیا بخور حاالا منم گفتم نمیخواام ببر بکوب سرت حالم خراب شد خب منم دلم میخواد هفته ای یه بار خاله هام و ببینم دختر خاله هام داییام خب چی میشه مگه 🫠

🧡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم لوسی خودت زودتر بروشاید حوصله ش نمیشه زیاد یک تایمی بیرون باشهشاید بابات گیر میده

یه بابام گفتم بابام گفت برید 

من تنها رام نمیدن اذیتم میکنن داییام متلک 

خاله هام متلک اما مامانم بودنی جرعت نمیکنن

🧡❤️

جای مادرت بودم تا یه ماه نمیبردمت تا ادب شی

شما خیلی بیشور تشریف داریا 

من خودم میتونم برم 

فقط دلم نمیخواد تنها برم 

شما ناراحتی از تاپیک برو بیرون به سلامت بزرگواااااار

🧡❤️

خب گفته میریم شاید منظورش این بوده از ظهر میرین کار خاصی داره که نمیتونه از ظهر بره ؟

نه گفت که ظهر نمیریم 

نه والا کار خاصی نداره میگیره میخوابه تا ساعت ۲ منم حرص میخورم

🧡❤️

یه بابام گفتم بابام گفت برید من تنها رام نمیدن اذیتم میکنن داییام متلک خاله هام متلک اما مامانم بودن ...

دقیقا متوجه شدم چرا مامانت نمیره 

وقتی بهت متلک میندازن ینی چیزایی هست بین مامانت و اونا ک تو نمیدونی عزیزم ،من خودم خانواده مامانم همین جوری بودن ولی با این تفاوت که مامان من اصلا عین خیالش مبود ک چقد با حرفاشون مارو اذیت میکنن به زور میبردمون