2777
2789
عنوان

مشکل من با مامانم خواهش میکنم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 21 پست
دقیقا متوجه شدم چرا مامانت نمیره وقتی بهت متلک میندازن ینی چیزایی هست بین مامانت و اونا ک تو نمیدونی ...

خب پس چرا هر روز میره به جز اون روزا ؟ 

بهش میگم اونا باهامون اینجور رفتار میکنن پس چرا میری ؟ میگه به تو ربطی نداره خانوادمن هر موقع گفتم باید بریم 

میگم د نشد دیگع هر موقع تو دوس داری بریم نداری نریم ؟

🧡❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب پس چرا هر روز میره به جز اون روزا ؟ بهش میگم اونا باهامون اینجور رفتار میکنن پس چرا میری ؟ میگه ب ...

خودت میدونی عزیزم من خودم چون از فامیل خیلی ضربه خوردم موافق ارتباط نیستم ،بازم من فکر میکنم به مامانت اعتماد کنی بهتره ،البته من کل قضیرو نمیدونم و نمیتونم نظر کلی بدم .

[QUOTE=364616003]تو نخد هر اشی نشو   من سوال پرسیدم تو جور دیگه جواب دادی  الانم ریپلای نزن که ج نمی ...[/QUOTمن حرف بدی نزدم واقعا اگه بچه من بودی با این رفتار و حرف زدن یک ماه تحریمت میکردم مگه میشه بچه به مادرش بگه ببر بکوب تو سرت؟؟؟؟

بعدشم اومدی به من میگی بیشعور😏😏

معلومه از خود راضی هستی و کنترلی رو اعصابت نداری