2777
2789
عنوان

خدای مننننن من عاشقشمممممم من دیوونشمممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه علاقمو نمیدونم اونم از من خوشش اومده یا نه ولی نم پس نمیده که نظرش چیه😭

همکلاسیته؟

برو خودت پیشنهاد بده...

کاری ک دوست من کرد و الان۱۳ ساله زن و شوهرن

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
خیلیییییییییی طرف کیه؟

نمیتونم چیزی ازش بگم بخاطر شرایط کاریش ولی هیچی نمیگه که اونم از من خوشش اومده یا نه کشتم از استرس و اضطرابببب سرم همین الان داره منفجر میشههههه 

همکلاسیته؟برو خودت پیشنهاد بده...کاری ک دوست من کرد و الان۱۳ ساله زن و شوهرن

نه 

نمیشه که پیشنهاد رابطه بدم بعدم علاقمو که گفتم خودش باید متوجه شده باشه اما طرف من بیش از حد سفته و از خودراضی نم پس نمیده نمیدونم واقعا از رفتارش چه برداشتی کنم 🥲💔

خیلی بده لامصب

من حدود ۲۶ سالکین تحول عجیبی در زندگیم. بود 

فهمیدم باید برای آرامشم از خیلی ها دور باشم باید خیلی وقت ها نشنیده بگیرم و پناه بردم به کتاب 

بعد ۱۵سال زندگی مشترک بهت می گم زندگی با کسی که دوست داره خیلی راحتره تا زندگی با آدمی که تو دوست داری 

برات بهترین ها رو می خوام

نه نمیشه که پیشنهاد رابطه بدم بعدم علاقمو که گفتم خودش باید متوجه شده باشه اما طرف من بیش از حد سفته ...

یه مدت خودتو و حضورتو کمرنگ کن. ببین واکنشی نشون میده

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
من حدود ۲۶ سالکین تحول عجیبی در زندگیم. بود فهمیدم باید برای آرامشم از خیلی ها دور باشم باید خیلی وق ...

متوجهم منم تمام مدت فکرم و تمرکزم رو خودم بوده این چندوقت و فقط به خودم میرسیدم و درسم اما نمیفهمم چطور از این اقا خوشم اومد وای دلم میرههه برا رفتاراشششش و حرف زدنش