2777
2789
یادمه سر یه کلاس استادمون گفتن که اول شروع حفظ دوستشون پیامبر رو خواب دیدن و بهشون گفتن دعا کنید زود ...

مممنونم عجله نه اینکه روزی ۱صفحه سنگین هستش 

مثلا روزی نصف صفحه خوبه به نظرم آخه دیگه عمری ندارم ۳۳سالمه عید میشم ۳۴

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مممنونم عجله نه اینکه روزی ۱صفحه سنگین هستش مثلا روزی نصف صفحه خوبه به نظرم آخه دیگه عمری ندارم ۳۳سا ...

مهم برکتشه 

ببین اگه سریع فقط بخوای حفظ کنی زودم یادت می‌ره باید حتما تثبیت کنی و اینکه درس پس بدی یعنی کنار همسرت خواهرت دوستت بخونی ازت بپرسه ولی تو همین مسیر ک هستی خودت نور و معنویتش حس می‌کنی از مسیرش هم لذت میبری اینجوری سریع از ذهنت هم نمی پره

هر سوالی داری میتونی بپرسی عزیزم 

تو حفظ قرآن باید از ابتدا بدونی نباید عجله داشته باشی ، از شب قبل حداقل صفحه ای رو که میخواهی فردا حفظ کنی پنج مرتبه با نوار خط ببر ، فردا که حفظ میکنی هر آیه رو حفظ کن قشنگ که حفظ شدی برو آیه ی بعد ، برنگرد از آیات قبلی خوندن ، صفحه که تموم شد هر آیه پنج مرتبه هر صفحه پنج مرتبه تکرار کن در طی روز هم حداقل پنج بار حفظ جدیدت رو تکرار کن 

مرور ثابت و متغیر و مباحثه هم اصلا ترک نکن 

راه بسیار بسیار سختی هست حفظ قرآن ولی بشدت لذت بخش

مهم برکتشه ببین اگه سریع فقط بخوای حفظ کنی زودم یادت می‌ره باید حتما تثبیت کنی و اینکه درس پس بدی یع ...

آره با بچه کوچیک همون برسم ۴ساله حفظ بشم انشاالله

حسابگر رفتم ایمیل میخواد ندارم 

هر سوالی داری میتونی بپرسی عزیزم تو حفظ قرآن باید از ابتدا بدونی نباید عجله داشته باشی ، از شب قبل ح ...

مممنونم چشم انشاالله خدا کمکم کنه توفیق بده خیلی شیرینه و راحت بنظرم تا صفحه۵حفظ هستم