2777
2789
چه خوب الان تکراروتمرین دارین چندسال طول کشید حفظ کل هستین؟

نه حفظ کل ک نه نیستم قسمت نشد 

۵ جز حفظ کردم با تثبیت دیگه نشد ادامه بدم البته من چون مشغله م زیاد بود خیلی پراکنده کلاس میرفتم مثلا اولین کلاسم سال ۹۰ رفتم باز رفتم دانشگاه و شاغل شدم ازدواج اینا همش ی جاهایی استپ میخورد ولی تو فکرشم ادامه بدم عجله ندارم 

حفظ موضوعی هم دوست دارم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزمتوی این راه طبق تجربه میگم بهتون مهم توی مسیر بودنه نه زود حافظ شدن، کلاسهای مجازی هستن که ...

مجازی نه ایتا ندارم

تلفنی هم خوبه آخه عمر معلوم نیست باید عجله و تلاش کرد

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

نه حفظ کل ک نه نیستم قسمت نشد ۵ جز حفظ کردم با تثبیت دیگه نشد ادامه بدم البته من چون مشغله م زیاد بو ...

چه خوب بهتر از هیچی هست

ولی حفظش کنین حیفه شما میتونی تلاش کن زحمت بکش عرق بریز 

اسم نورالزهرا دخترتونه؟من پسر اسم نورالمهدی دوست دارم میشه نوالمهدی بزارم ؟

نه عزیزم اسم خودم نیست ولی اسم نورالزهرا برای دختر میذارن 

نورالمهدی نشنیدم تا به حال اسم فروشگاه مذهبی هست اسم بچه نمی‌دونم میذارن یا نه 

گوگل کن ببین میشه یا نه

سلام عزیزمتوی این راه طبق تجربه میگم بهتون مهم توی مسیر بودنه نه زود حافظ شدن، کلاسهای مجازی هستن که ...

رایگانه؟یا هزینه داره ما ماهی ۳۰۰هزار میگیره شاید بخاطر هزینه نجبورم تلاش زیادی کنم

نه عزیزم اسم خودم نیست ولی اسم نورالزهرا برای دختر میذارن نورالمهدی نشنیدم تا به حال اسم فروشگاه مذه ...

مممنونم

همون یا میزارم رضا

یا میزارم علی 

یا میزارم حسین

یا محمدجواد

مجازی نه ایتا ندارمتلفنی هم خوبه آخه عمر معلوم نیست باید عجله و تلاش کرد

یادمه سر یه کلاس استادمون گفتن که اول شروع حفظ دوستشون پیامبر رو خواب دیدن و بهشون گفتن دعا کنید زودتر حافظ بشیم پیامبر گفته بودن همین الان هم شما حافظ محسوب میشی،مهم توی این راه بودنه، 

حالا برکتی که توی ارتباط با قرآن هست خیلی زیاده و عجله کارشیطونه،شیطان شما رو اینطور از راه میندازه، بهترین حالت و زمان حفظ چهار ساله است یعنی روزی نصف صفحه و یکساله هم هست روزی یک صفحه که خیلی سنگینه و باید شما دیکه مشغله ای نداشته باشی و به نظرم برای مجردها خوبه،

تلفنی هم هست فکر کنم آستان قدس داشته باشه ،شما توی گوگل هم سرچ کنی احتمالا مراکزی باشن