2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 47331 بازدید | 905 پست
عزیزم شوهرت اگه دوستت نداشت پنج سال خواستگاری نمی‌کرد بقول دوستمون خرش کن

آدم که س... هاره هیچوقت خرنمیشه کلکسیونی ازبدیه اصلا ازهمه دراورود کردم همش بسته بود فک نکن کاری نکردم 

تینقد راها رفتم ولی بن بست بود که دیگه فقط مشکلات روانیو جسمی نصیبم شد نمیدونم چیکارش کنم جدیدا فتواداده باخونوادمم رفتوآمدنکنم مگه جرات میکنم بگم نه

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن تا صب عم بگی اینا قانع میکنن شما رو سن از جیش گرفتن بچه دو سال به بعد زنداداش من واسه تبلی خود ...

😐😐😐بچه چهار ساله ی متر قد داره اخه زشته چجوریبدبختو میبرد بیرون یا مهد

بچه تون با هیچ بچه ای مقایسه نکنید پیش روانشناس کودک برید گفتار درمان ژن هر بچه با دیگری فرق داره بیشتر تلاش کنید استرس ممنوع عصبانیت ممنوع نفس عمیق توکل به خدا و آن شا الله بحق حضرت فاطمه(س) زندگی همه پر از شادی بشه 

اخه چه جوری بهش بفهمونم

ببین بچت شاید حرف نمیزنه ولی خیلی راحت همه چیو می‌فهمه شک نکن 

همین که چند بار ببریدش روی صندلی و بگی جیش کن جیش کن می‌فهمه باید اینجا جیش کنه 

بعدش هم ذوق کن و تشویقش کن تا بفهمه کار درستی انجام داده

میدونستی این پوشک گرفتن اگه مادر و بچه آمادگی نداشته باشن خیلی بار روانی بدی داره حتی وقتی بچه بزرگ شد هم باهاشه پس لطفا اینکه یه ربع یه ربع میبری هم‌خودتو اذیت میکنی هم‌بچه رو این اشتباهه پس صبر چند ماه دیگه هر وقت آمادگی داشتین بعدم اینکه کسی که نیخواد بچه رو پوشک بگیره با این وضعیت پس اصلا نباید نگران کثیف شدن خونت باشی هر موقع خوب یاد گرفت میبری کامل تمیز میکنی همه چی رو 

واییی الهی بمیرم ان شاءالله که راحت بشی از دستش

خدانکنه قشنگم انشالله که مشکل همه حل شه بااینکه سنی ندارم و چهره خوبی دارم ولی خیلی عذابم داد به اندازه پنجاه سال پیرشدم حس میکنم ازدرون متلاشیم

سرنمازام همه کسایی که امشب باهام حرف زدن دردودل کردن دعامیکنم الخصوص استاترعزیزم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

این خانم خودشو نابودکرده بهترین راه این بود همون موقع جداشه ن اینک ی معتادنون خورو نگع داره این جورم ...

دور از جون دور از جون بچه مخصوصا دختر اگه تو خانواده ای بزرگ بشه که مرد بی احترامی میکنه و زن تحمل یاد میگیره که بی ارزشه. مهرطلب میشه برای حفظ یه مرد تو زندگیش زود رابطه جنس ی برقرار میکنه همه جور تحقیر رو تحمل میکنه چون الگوش مادرش بوده

این خانم نه تنها خودش آینده بچشو داره تباه میکنه. بچشو فدای کثافت کاریای همسرش مبکنه

خانم عزیز رحم کن. خودت که هیچی

شما دختر داری اونو دیگه آتیش نرن آخرشم که شوهرت قدر نشناسه و میاد ۴تا میزنه تو سرت میگه همینه که هیت میره سراغ رفیق بازیاش