2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 32931 بازدید | 878 پست
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

چرا گوه بخوری غلط بکنی .بابا حوصلتو با اینکارا خراب نکن یعنی چه این حرفها .قدیما ده تا بچه بزرگ میکردن با امکانات کم .الان همتون تو ناز نعمت هستین .خدا یه بچه سالم هم داده نمیتونین بزرگش کنین .اونقدر حتما ناله کردی مغز شوهرتو خراب کردی اینجوری کرده باهات. یارو شیر بچشو نمیتونه جور کنه اونارو چی میگی تو. زندگیتوبکن انژری منفی را دورکن از خودت همیشه مثبت باش، والله تو طلاق بگیری زندگی اون بچه نابود شد. هرچی سخت بگیری سخت میشه برات. خوب بچه هست دیگه . احتمال داره سرت هم بشاشه یا اغوشت بشاشه. ناله نکن فقط .فردا برو بهزیستی بچه های بی سرپرست و معلول و نگاه کن .اونوقت خداتو شکر کن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا شوهرم نمیفهمه همش دهنشو خودشو یه جوری میکنه که اه 😭 خیلی حالم بده تف به زندگی تف به من که مادر ...

آخ باتمام وجودم درکت کردم منم زندگی شمارو دارم زندگی میکنم 

کاش مال من میمیرد راحت میشدم بابچم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

استاتر چندسالته

۲۶

شوهرم ۳۸

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

فقط یه سوال چند وقته باهم ازدواج کردین؟

نزدیک ده ساله

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

مقصر اصلی خودتی بچه دختر خاله من چهارده ماهشه از نه ماهگی شبها پوشک نمی‌کرد صبح هم بیدار میشه شلوارش ...

حرف شما درست بنظر منم سه سالگی دیره ولی همه بچها هوش  و تواناییاشون یکی نیس از نوزادیم خیلی زوده اگ بخوای بچه رو باز بزاری خونه بگند کشیده میشه بعدشم بنظرم بچها باید زبونباز کرده باشه تا بتونه جیششوبگه ک دو سال تا دوسال ونیم بهترین وقته

نزدیک ده ساله

اوو پس خیلی وقتهه من الان دو ساله عروسیم شده 

سنمم خیلی کمه کلی تا الان سختی و بدبختی کشیدم 

ولی خب چه میشه کرد اینم سرنوشت ماعه دیگه 

اصلاا دوست ندارم بچه بیارم ولی همسرم خیلی دوست داره