2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 43194 بازدید | 903 پست

سلام عزیزم دعوا کردن به این شدت سر همجین مسئله ای طبیعی نیست مگر اینکه اتفاقات مهم تری بجز جیش کردن بچتون پیش اومده باشه که صبرتون تموم شده باشه . ولی متاسفانه باید بگم جفتتون نیاز به روانشناس دارید اگر یه همچین شدت دعوایی رو زیاد تحربه میکنید اما اگه سالی یباره طبیعیه گاهی پیش میاد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واسه چی میشوری ؟بزا کامل یاد بگیره بعد کل خونه رو بشور تمیز کن ،فرشا رو بده قالیشویی ،بعد چرا تو سرما شروع کردی ؟ همون تابستون می‌گرفتید دیگه ،بشور بسابتم راحت میشد ،حالا عیب نداره یه هفته ده روز همه جا رو کثیف میکنه بعد یاد میگیره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
با این مشکلات چرا بچه دار شدی

این سوال خیییلی رو مخه خییییلی ،،بس کنید این بازی کثیفو،،تا تقی به توقی بخوره میگید چرا بچه دار شدی ،،لابد اون زما ن که بچه دار شد خوش بود الان زندگیش ناخوشه ،،عزیزم بین خوشبختی و بدبختی یه نفس کشیدنه 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

ببین وای ما یه همسایه داشتیم پسرش وقتی جاشو خیس میکرد آنقدر پسرشو میزد همسایه ی دیوار به دیوار ما بو ...

پسر من پنج سالشه همش شبا زیر تشکش نایلون میزاشتم تا دو سه ماه پیش الان تازگیا از خواب پامیشه

بچن دیگه...واقعا چ کاریه ک واس جیش دعوا و کتک کاری بشه مسلما بچه هم دوست نداره وتو استرسه

عزیزم فقط با آرامش میتونی این کارو انجام بدی . همه حا نجس میشه .بزار کامل بچه از پوشک گرفته بشه بعد ...

مرسی عزیزم جمله اخرت خیلی خوب بود 💝

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شما كدوم شهري ؟ داشتم تاپيكاتو ميخوندم   خدا صبرت بده چقدر صبوري   شوهرت سنتي اومد خواستگاريت؟ يا عاشقش شدي؟

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜
بخدا نمیدونی تو فضای بر تنش ارامش ایجاد کردن چقدر سخته هیچ کس نمیفهمه هرکاری کردم دور از چشم بچم بود ...

ببین این چیزا نیاز به هماهنگی هم زن هم مرد داره باید از قبل به همسرت میگفتی خونه رو گند برمیداره تا بچه یاد بگیره تا همسرت آماده باشه خودت هم از کسی راهنمایی میگرفتی که همین روز اولی نشینی جیش پاک کنی آخه مگه جیش پاک میشه ؟؟؟حالا هم از فردا حوصلتو بیشتر کن والا من پسرم دسشویی ذو کرده بود پر از برچسب و اسباب بازی و فرشا همه نجس شد بعدا دادم شستن دقیقا روی که فرشامو پهن کردم پسرم رفت گوشش باز جیش کرد دوباره با همسرم فرشو انداختیم بیرون دیگه بچه داری همینه خیلی صبوری میخواد 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

خیلی خیلی باید صبور باشی برای گرفتن از پوشک، میدونم پاک و نجسی برات مهمه منم این دوران رو گذروندم اما نه اینجوری که جنون بگیری باید آرامش داشته باشی و صبرتو زیاد کنی هر بار بردیش دستشویی براش جایزه بزار چیزی که دوست داره بگو اگر جیش کردی بهت فلان چیزو که دوسداری میدم یا هر وقت گفتی ببرم دستشویی بهت جایزه میدم دوهفته فقط دوهفته تحمل کن 

و اینم بگم همراهی همسر تو آرامشت مهمه خودتو کنترل کن تا اونم نخواد بهت حرفی بزنه و از خدا کمک بخواه مطمن باش این روزا میگذره و به این روزا میخندی😀😀😀 موفق باشی عزیزم

بچه ات اینجوری اختلال وسواس میگیره 

این نحوه ی از پوشک گرفتن نیس عزیزدلم. 

نجسی و پاکی الان مهم نیس، یه دست لباس تمیز و یه سجاده تمیز برای نماز داشته باش، بقیه چیزا رو رها کن.. هرجا نجس میشه فقط زیرشو بلند کن زود خشک بشه انقدر ملحفه و اینچیزا نشور. 

اگر امکانش داری فرشتو جمع کن که من توصیه نمیکنم. کم. کم و در طول یک ماه یک ماه و نمی بچه خودش دیگه بدش میاد از اینکه شلوارش خیس بشه. تازه یهویی پوشک رو هم در نمیارن. شورت آموزش داشته باشه دیگه زیاد خیس نمیشه. اون بچه ی طفل معصوم اصلا بلده حس کنه خیس یعنی چی خشک یعنی چی؟ 

اول باید بفهمه خیس و خشک یعنی چی 

تو رو خدا برای دوتا تیر تخته بچه رو اذیت نکن 

نگران نباش تا عید یاد میگیره همه جای خونت هم میشوری دیر نمیشه 

بچه الان واجب تره... بعدم سرده هوا کمرشو ببند یا لباس خوب تنش کن.. ایکاش تابستون اقدام میکردی دیگه الان اینو بدون که اون بچه ی طفل معصوم هم توی سرما دیرتر میتونه خودشو نگه داره

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️