2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 44413 بازدید | 903 پست

عزیزم یا شورت آموزشی براش بگیر یا همون پوشکش کن ولی هر نیم ساعت ببر دستشویی بعدبازم پوشکش کن تا نیم ساعت دیگه

سعی کن آنقدر کامل باشی  که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد!
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم خیلی سخته پروسه از پوشک گرفتن بچه

شو.رت آموزشی بخر براش ازش بیرون نزنه وقتی جیش میکنه

من وقتی پسرمو میگرفتم از پوشک چند تا خریدم براش اصلا خونه نجس نشد

چند تا بگیر چون دیر خشک میشن

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

و بچه من که ۸ سالشه و هنوز شب ادراری داره و شوهرم هر ماه پوشک میگیره براش 😐

عزیزم تا این سن هم خوب نیست حتما دکتر نشون بدین بچتون رو 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عزیزم اشتباهت اینه که خیلی زود داری بچه رو از پوشک میگیری اینجوری هم اون بچه طفل معصوم رو عذاب میدی و هم خودت عصبی میشی .. تجربه من اینکه که هرچی دیرتر بگیری هم بچه راحت تره  هم خودت من دقیقا ۳ سال و نیم شد پسرم از پوشک گرفتمش سر سه روز نشده یادت  گرفت اما خواهر شوهرم ۳ سالگی گرفت دقیقا سه هفته طول کشید بچه یاد بگیره

باید زودتر میگرفتی 

من اونایی ک میندازن بعد از سه سالگی اصلا درک نکردم 

بخدا فقط از تنبلیه زود از پوشک گرفتن روان بچه رو بهم نمی‌ریزه مگه اینکه مثه وحشیا باهاش رفتار کنی

چجوری دلتون میاد بچه سه ساله رو پوشک کنی زبون بسته اذیت میشه عرق سوز میشه همین پوشک هزار جور عوارض داره

معلوم نیست چین ک انقد خوب جلو نم زدن رو میگیره چقد مواد شیمیایی توش بکار رفته

من بچه هام رو از دوسالگی اموزش دادم انقد سریع یاد گرفتن 

در ضمن وقتی از پوشک میگیری توقع نداشته باش فرشت اصلا نجس نشه

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم خودت ناراحت نکن من پسرم از پوشک گرفتم همین بود مدام دستشویی میرفتیم تا کم کم عادت کنه من یه ماه کارم همین بود البته من پسرم زود از پوشک گرفتم دوسال و سه ماهش بود

ببین دختر منم اینجور بود صندلی توالت براش بخر. یه عروسکی که دوسش داره باهاش بازی کن مثلا عروسکه میره رو صندلی جیش میکنه. من اینکارو کردم دیدم دخترم بار اول  با شلوار رفت رو صندلی نشست جیش کرد

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
شوهر منم دقیقا مثل شوهر تو فقط توهین تحقیر و... ۱۰ سال همه جوره بهم زور گفت الان به حدی عصبی شدم فقط ...

از من اروم یه ادم عصبی ساخت که از خودم متنفرم 😭

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

عزیزم...خودتو اینقد اذیت نکن.این روزا هم میگذره.قبول دارم واقعااا سخته بچه داری.منم اتفاقا دوهفته س از پوشک گرفتم .دوسالونیمشه.چندروز بگذره بهترمیشه نگران نباش.برای اعصابم برو دکتر یا مشاور حق داری باورت میشه خییییلی از چیزایی ک تعریف کردی برام آشنا بود تو زندگی خودم .آروم باش همسرتم بلد نیست مدیریت بحران کنه امان از دست مردا

انشاا.. برآوردگی حاجت دل تک تک شما نی نی سایتیای مهربون