2777
2789

من از دیروزه دارم دخترمو از پوشک میگیرم سه سالشه ، پزشکش گفته باید بگیری براش ضرر داره ، من از دیروز شروع کردم ، هی یه ربع یه ربع بیست دقیقه بیست دقیقه ، تند تند میرم دستشویی براش شعر میخونم اهنگ جیش میذارم بازی میکنیم تا جیش کنه  ، جیش نمیکنه تو دستشویی تا میاد بیرون شروع میکنه حس جیش گرفتن بعد پنج دقیقه شلوارش خیس شدن سریع میبرش مینشونمش یه ذره جیش میکنه بعد دوباره ، الان اومد بعد نیم ساعت چهل دقیقه جلو در یخچال گوشه فرش جیش کرد ، سریع بلندش کردم بردمش دستشویی ، حالم خراب شد وقتی جیش کرد همه زندگیمو از صبح دارم تمیز میکنم کلی در و دیوار و ملافه و شستم از هشت و نیم صبح سر پام پانیک شدم یه لحظه  از درون حس کردم الان قلبم میترکه حس کردم سرم کاسش جسبیده به سقف یکی دست انداخته تو ریه و قلبم  ، در حال تمیز کاری با بغض و حال خراب یهو شوهر نفهمم شروع کرده فوش و تحقییر طبق معمول ، که یه جیش نمی تونی بگیری بچرو از تنبلی زود زود نمیبریش دستشویی 😞🫤منم حالم خراب قسمش دادم به پدرش مادرش لطفا ساکت شو حالم خرابه عصبیم داشتم منفجر میشدم تمام زندگیم نجس بود وای خدا 😞😞😭ساکت نشد برعکس بیشتر شد منم از حرصم خودمو کتکت زدم گریه گردم به جای اینکه دستمو بگیره نذاره اونم پاشده اومده موهامو میکشه کتکم میزنه چک و مشت میزنه ،  چاقو دادم دستش میگم تو که راضیی من بمیرم بیا بزن من چیزی ندارم که براش بمونم بزن راحتم کن ، بخدا دیونه شده بودم جنون انی بهم دست داد بدجوری حمله عصبی بهم دست داده بود ، اونم گرفته مشت کرده تو دستش ، دخترمم تو اتاقش درو بسته داره بلند بلند بازی میکنه هیچی متوجه نشد ، حالم خیلی بده تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم خیلی نمیدونم تاوان کدوم گناهمه ، سعی کردم خیلی پاک زندگی کنم بدجوری تو عذابم 

هروزی که میگذره حالم خراب تره زندگیم جهنم تره ، هرچیرو تحمل میکنم فقط به خاطر بچم چون نه میتونه بدون من باشه نه باباش ، یه بار اقدام به طلاق کردم نشد ، فقط بچم زنجیرم کرده 😞😭 تروخدا دلداریم بدیم دارم دق میکنم 

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

وااا حالا یه جیش دیگه چرا اینجوری کردین دیوونه شدین

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با این مشکلات چرا بچه دار شدی

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

داری عجله میکنی دکترش بیخود گفت هنوز امادگیشو نداره پوشکش کن انقد خودتو عذاب نده

بخدا نمیدونم چه غلطی کنم اه خسته شدم 😭

بخاطر جیش بچه دعواتون شد 😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)