2777
2789
عنوان

پوشک گرفتم بچم و کتک همسرم به من 😞😭 تروخدا بیاید دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 43265 بازدید | 903 پست
قربونت عزیزم خیلی لطف میکنی منم برات خیلی خدایی دعا کردم ان شاءالله مشکلت حل بشه بیای اینجا خوشحالیت ...

ممنون قربونت برم انشالله دعاکن حال دلم خوب شه 

وانشالله خدادل تورهم روشن کنه مهربونم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بهت میرسه تو همه تاپیکا میای میگه جداشوجدا بشه چیکار کنه بدون پشتوانه

ااا تو همونی که طرف شوهرش به دردنخور بود میگفتی عشق بده صدای فلانی رو گوش کن 🤣🤣🤣

بیا خانم ایشون بساز صبور با محبت با گذست بدون توقع ببین چجوری شوهرش جوابشو میده

😐😐😐بچه چهار ساله ی متر قد داره اخه زشته چجوریبدبختو میبرد بیرون یا مهد

واللا ی باز ما گفتیم‌ بهش داداشم گف دخالت نکنین مهد اینا نمیرف بچش ولی صدا همه در آمده بود میگف خودش بفهمه میزه اصلا ی زن خاصیه کلا 

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 
این بنده خدا بچهاشوباید برمیداش از دست اون شوهر فرار میکرد همین پدر ب بچهاش تجاوزم میکنه یا میفروشه ...

دقیقا همینو بگو 

طرف می‌گفت خانم معلم بوده شوهرش هر شب مست پاتیل میومده خونه به زور می رسیده تو خونه و بعدش زنشو با کمربند می‌زده 

زنه هم به خاطر وجود بچش حتی جیغ نمیزده و صداشو تو خودش خفه می‌کرده 

الان بچش بزرگ شده و درس خونده و شغل خوب داره و به پدرش احترام ویژه هم می‌زاره و پدرش که فوت شده براش بهترین مراسمو گرفته 🥴

می‌گفت اینجوری به بچتون یاد بدید احترام مرد و پدر خونه واجبه 🥴

یعنی قیافه منو می‌دیدی اون لحظه هاااا 

نزدیک بود سکته کنم از حرص

گوه خوردم غلط اضافی کردم 😭 قبل بچه دار شدن اینطور نبود بعد بچه دار شدن اینطور شد 😭

عزیزم وقتی بچرو از جیش میگیری اصلا نباید به خودت و بچه فشار بیاری باید قیدی نجس و پاکی بزنی پروسش‌ چند ماه طول می‌کشه بعدش کل زندگیتو بشور نمیشه به خاطر هر جیش همه چیو بشوری هم خودتو هم بچرو زجر بدی قشنگم 

ااا تو همونی که طرف شوهرش به دردنخور بود میگفتی عشق بده صدای فلانی رو گوش کن 🤣🤣🤣بیا خانم ایشون بس ...

نه جانم من اونجایی یادمه تو به یه نفر گفتی حیوون فوش میده ولی خودتم فوش دادی منم گفتم مگه حیوونی فوش میدی جواب ندادی دیگه

ن شوهر من چیزا خوب زیاد دارهولی من خر سیاستندارم

چیبگم والا من همیشه میگم آدم شوهرخوبو باید حلوا حلوا کنه 

یکم سیاست به خرج بده زندگیشو بگیره تودست 

چون بعدی فرش قرمزپهن نمیکنه 

هرکسی داره بامشکلاتش دستو پنجه نرم میکنه

خدافقط مرد بی ذات نصیب آدم نکنه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫