2777
2789
عنوان

چرا دوست دارین این کارها رو مد کنید یعنی چی 🤔😐

| مشاهده متن کامل بحث + 3115 بازدید | 111 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزاران دختر دیگه ام شوهرشون کو؟بعد نشستن اینجا بخونن مثلا کاربری جاری سوم نی نی یار گفته بچه نمیارم ...

وااای خدای من

مگه من گفتم ۱۰ ۲۰ تا بیارید؟ اصلا چیزی تبلیغ کردم؟

فقط میخواین ی چیزی گفته باشید!

گفتم میخواید بیارید یا نیارید ب من ربطی نداره ولی جااااار نزنید تفکرات دیگران تاثیز بزارید 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

عزیزم خیلی چیزها جنبه تبلیغاتی داره اگر دقت کنی خیلی از اینها که میگن همون پراید هم خودشون ندارند سوار بشن بی خیال بچه آوردن یا نیاوردن ازدواح کردن یا نکردن همه بسته به شرایط اون طرفه هر کسی خودش باید تصمیم گیرنده زندگی خودش باشه

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
وااای خدای منمگه من گفتم ۱۰ ۲۰ تا بیارید؟ اصلا چیزی تبلیغ کردم؟فقط میخواین ی چیزی گفته باشید!گفتم می ...

منم از تاپیکت خوشم نیومد شما خودت سنت کمه درس نخوندی خونه ماشین نداری بچه آوردی اومدی یسری چیزا رو رواج بدی .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

به نظرم شعار باید از شعور بیاد 

وگرنه هم این جریان های کنسل بودن هم جریان های پول مهم نیست فقط ازدواج کنید بچه بیارید دورتون شلوغ باشه رو برای آدم های کم هوش ساختن نه ادمی که نعمت تفکر داره

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

با شما موافقم.

ضمنا نظر و فکر آدم تغییر میکنه. مثلا خودم اصلا حاضر به داشتن بچهٔ دوم نبودم، ولی بعد حس کردم کار درستیه. برای نظری که ممکنه تغییر کنه، اینهمه تأکید و جار زدن واقعا جالب نیست.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
یکی از این ترند ها هم اینه که با لاک و کاشت نماز میخوننداصلا دیگه مدش کردن و این اصلا درست نیست هرچ ...

واااای از همه تو مخی تر خواهر شوهر من با کاش ناخن روزه و نماز انجام میداد.اقا چرا زور میگین اخه باااطله چرا گشنگی میکشین روزه میگیرین خب نگییییر