2777
2789
عنوان

بنظرتون این خانم مشکوکه باید حساس باشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 85 پست
دوتا نکته مشکوک هست۱-منم نیاز ندارمولی مگه اسکلم برم کار تمام وقت پول نگیرم؟شده میرم خیریه یا مثلا ب ...

حقیقت من به همممه این موارد فکر کردم 

و خب یه سری جزئیات زیاد هست که من اصلا نگفتم کلیات رو گفتم

از اصل و اساس من فکر میکنم این خانم ۷۰ ۸۰ درصد صحبتاش دروغه این یک 

و خب دلیل این اعتماد و اطمینان شوهرم بخاطر یه سری مسائل هست که نمیدونم چقدرش درست هست چقدر دروغ...

نمیدونم شاید واقعا قضیه‌ای درکار باشه

شایدم نه

منم یه فکر دیگه ب ذهنم رسیده

شاید دختره واقن پولدار هست و میخواد در آینده کار خودش رو راه بندازه برای همین سکوت میکنه تا کاملن فن کار رو یاد بگیره ک بعدا بتونه کپی کنه. ‌‌

از طرفی هم میگم آخه غذا و اینا مگه پروتکل خاصی داره ک بخواد سیاست بخ خرج یده... باز اگر کار آزمایشگاهی با پروتکل خاصی بود یه چیزی....خیلی عجیبه خلاصه‌... تو این زمونه هیچکی مفت ب کسی سلام نمیده... چ برسه کار کنه پول نگیره... منم شک کردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا مگه میشه یه نفر وقت و انرژی و زندگیشو بزاره مفتی واسه کسی کار کنه،،تازه تحقیر و توهین هم بشه هیچی نگه بخنده

پس باید به عقل همچین موجودی شک کرد😐😐

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "

مگ میشه مفتی کار کنه؟ مگراینکه ی چی بهش برسه!!

بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍               دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت.                                             شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹
آقا من دیده خیلی مشکوکم نتونستم نگم 🙄از کجا معلوم آقایون خودشون خانوم و نیاوردن بمون اینجا الکی مثل ...

از شوهرم مطمئن نیستم ولی شریکش رو خییییلی قبول دارم میدونم از این ادما نیست واقعا خیلی ادم کاردرستیه و خب ایشون گفته بین شوهرم و این خانم هیچ چیز غیرعادی‌ نیست غیر از کارفرما و حسابدار

مابقی و دروغ و راستش و نمیدونم

حقیقت من به همممه این موارد فکر کردم و خب یه سری جزئیات زیاد هست که من اصلا نگفتم کلیات رو گفتماز اص ...

بین هرجور حساب کنی

هیچ ادمی نمیاد مجانی کار کنه، هیچ کار فرمایی هم به ادمی ک مجانی کار کنه اعتماد نمیکنه..

اصلا فرض بگیم دختره میلیارده حقوق نمیخواد

پس این ادم رو یکی معرفی کرده ک شوهرت اطمنیان کرده استخدامش کرده! یا این شوهرت و دوستش اینو میشناسن!

ی گیرو گوری دارن ک بیرونشم نمیکنن..

💕

منم یه فکر دیگه ب ذهنم رسیدهشاید دختره واقن پولدار هست و میخواد در آینده کار خودش رو راه بندازه برای ...

ببین طبق چیزی ک از این خانم دستگیر من شده یه زن افسرده است که داره ظاهرش رو شاد نشون میده

پولدار به اون معنا نیست ولی خب اندازه خودش داره و پشتوانه مالی دارع نیاز ب پول نداره...

بیشتر ب یه سرگرمی نیاز داره تا بتونه حال روحیش رو خوب کنه

این وسط صمیمیتش و رفتاراش رو مخه

که خب کامنتای قبل گفتم دوست شوهرم میگفت نه این مدل رفتاریشه

این تعمیرگاه بر‌دن ماشینش رو مخمه که اصلا وقت نشده فعلا با شوهرم صحبت کنم درموردش....

نمیدونم خودمم گیجم

اصلا مگه میشه یه نفر وقت و انرژی و زندگیشو بزاره مفتی واسه کسی کار کنه،،تازه تحقیر و توهین هم بشه هی ...

باااورت میشه میگه من دیوونم هررچی دوست دارید بهم بگید اگه ب من برخورد...

یه روز بهش گفتم خانم فلانی ارزش زن خیلی بالاست که اقایون بهش توهین کنن بخنده گفت بابا دنیا رو سخت نگیر من دیوونم هرکی هرچی بگه برام مهم نیست میخندم توهم بخند

واقعا نمیدونم چی بگم😐