2777
2789
عنوان

از شب یلدا و عید خیلی بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 22 پست

شب یلدا رو به عنوان بهانه‌ای برای یک دورهمی خانوادگی و یاد کردن میراث فرهنگی و ملی دوست دارم اما همانند چهارشنبه سوری و... حالتی که امروزه برگزار می‌شه چیزی نیست که بهش مایل باشم. 

با اضافه کردن چاشنی تجمل‌گرایی و چشم و هم‌چشمی و رقابت‌های احمقانه یک تصویر کاریکاتوری و دوست نداشتنی گرفته...

و متاسفانه مردم جای دغدغه فرهنگی و ملی فکر آجیل و خوراکی‌های گرون‌تر و عکس و فیلم و ادا اطوار برای نمایش پوچشون هستند!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بخاطر بیماریم دیگه هیچی برام مهم نیست نمیفهمم روزه یا شب در صورتی که قبلا اینجوری نبودم😓

خدا بهت شفا بده الهی دلتو خوش کنه بحق حضرت ام البنین

خدایا سپاسگزارم ک منو میبینی و کمکم میکنی 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
منم بدم میاد چون بی پولیم اگه پول داشتم خوراک خوب میخریدم ولباس یلدایی واینا مثل خیلیاقطعا خوشم میوم ...

اره دقیقا خیلی خسته ام از بی پولی 

منم همینطور....به وضع مالی بستگی نداره....وضع مالی ما بدک نیست...ولی از شب یلدا.....عید نوروز...عید ...

ااا منم عاشق ماه رمضونم عید فطر برام دلگیره نیمه شعبان عیدقربان هم دوست دارم