2777
2789

چقدر چندشن. خدایا. داییم بحدی خاله زنکه که بحث مردونه ای باشه قط میکنه تو بحث های زنونه شرکت میکنه. منو زنداییم و عروسش داشتیم راجب رنگ مو صحبت میکریدم داییمم با شوهرمو پسراش بحث راجب سوریه صحبت میکردن رو کرد به ما گفت ها چی دارین میگین به عروسش میگه نه فلان رنگ بهتره اون رنگی کن. یا مثلا جمعی باشه مهمونی باشه به عروسش جلو همه میگه فلانی پاشو کمک کن کار کن. اه اه اه. 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شوهر من ایش قشنگ تو بحثا مردونه خفه است ولی واویلا وقتی ننش میشینه پای غیبت دیگه کی از وسط جمعشون کنه

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شوهر من ایش قشنگ تو بحثا مردونه خفه است ولی واویلا وقتی ننش میشینه پای غیبت دیگه کی از وسط جمعشون کن ...

اه اه وای فلانی اون حرکتو زد. فکرشو کن پاشو خودتو جم کن مرد

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶
اه اه وای فلانی اون حرکتو زد. فکرشو کن پاشو خودتو جم کن مرد

ی دو سه بار حرفایی ک میزد و جلو روش ب طرف گفتم😂قسم خوردم تکرار کنه باز رو در روش میکنم میگم خودش و مامانش چیا راجب مردم میگن الان وقتایی ک سر کاره ننش زنگ میزنه غیبت عالم و ادم و میکنه همین من نشنوم چون ب شدت فراریم از غیبت

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....