2777
2789
عنوان

معیار زیبایی متفاوت ولی معیار زشتی نه

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 20 پست
کاربرای اینجا چقد عجیب هستن اولش از دندون کج دفاع کردی الان هم از پوست جوش دار .کمبود عزت نفس داری آ ...

دفاع نکردم گفتم استادشون اون جمله ای کع گفته کلی نیست ،تو فرهنگ ژاپن میرن عمل میکنن فرهنگ که کج و دفرمه بشه،در مورد جوشم واقعا دوست دارم جوش جوشی باشه بچلونمش ،باید هم نظر شما باشم حتما که بپسندیم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نظر هرکسی محترمه اما از نظر من چیزی به اسم معیار زیبایی برای کل انسان ها وجود نداره و ثباتی توی معیا ...

موضوع تاپیک منم همین بود گفتم معیار زیبایی متفاوت ولی زشتی نه .

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

درسته ولی خب منم منظورم این بودش که چیزی به اسم (زشتی) وجود نداره و این فقط توی ذهن افراد هست

اگ این جوری هست چرا همه تلاش می‌کنن برا پوست خوب داشتن صد ها تاپیک زده شده طرف التماس می‌کنه بهش محصول پوستی معرفی بشه .پوست کنده کاری لک و جوش از نظر کسی زیبا نیست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

اگ این جوری هست چرا همه تلاش می‌کنن برا پوست خوب داشتن صد ها تاپیک زده شده طرف التماس می‌کنه بهش محص ...

چونکه درگیر مُد شدن

آدم باید به نظافت شخصیش برسه و خب اگه از یه جایی از صورت، بدن یا پوستش خوشش نمیاد سعی کن اون ایراد رو برطرف کنه ولی افراط توی عمل های زیبایی و... یه درگیری ذهنیه واقعا

اما اون زیبایی طبیعی هر آدمی که داده ی طبیعته واقعا بنظرم کافیه🤝