2777
2789

این حرف و یه دکتر گفت دوست داشتم مثال دندون نامرتب سیاه افتاده کج و..هرگز قشنگ نیست ولی رنگ پوست و قد و همه اینا انتخاب هرکسی یچیزی دوس داره 

و یسری ها تو صورتشون اینقد بینیشون بزرگ که چشماشون مشخص نیست یادمه وقتی ابجیم بینشو عمل کرد هرکس با من میدیدمش می‌گفت این دوست جدیدته یعنی به حدی تغییر کرده که کسی نمیشناختش .تغییرش به حدی بود یه آدم دیگ شد .شما چه تغییرکردین که دوسش دارین اینم بگم یسری هم با دستکاری الکی چهره زیباشونو خراب کرد فقط برا تقلید از بقیه 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دندون کج تو بعضی فرهنگها قشنگه مثل فرهنگ بخشی از زاپن

به ژاپن کاری ندارم دندون نامرتب و داغون از چشم کسی زیبا نیست .حتی اون نچرالای اصل دندون و پوست زیبایی دارن .رسیدگی و دندون و پوست مو به سلامتی ربط داره فقط زیبایی نیست 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

متاسفانه خیلی به اسم من نچرالم در مقابل زیبایی مقاومت میکنن خب نجرال زشت به جه درد میخوره

مهم اینه اعتماد به نفس دارن و خودشونو قبول دارن

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

نظر هرکسی محترمه اما از نظر من چیزی به اسم معیار زیبایی برای کل انسان ها وجود نداره و ثباتی توی معیار زیبایی و به اصطلاح مد نیست

اما خب توی بدن انسان یه سری اختلالات وجود داره مثال همون دندون کج، که به کسی ربطس نداره اما خب خیلیا بابتش مسخره میشن و اعتماد به نفسشون رو از دست میدن

ولی خب بنظرم کلا نظر شخصی مهمه طرف میبینید دماغش خوبه ها ولی میره عمل میکنه مثال قوس دارش کنه

خودش با اون دماغ به اصطلاح حال نمیکنه، کلا معیار زیبایی هرکسی جداگونست و خب از دید من بهتره که درموردش برای دیگران اظهار نظر نکنیم و باعث پایین اوردن اعتماد به نفسشون نشیم

اعتماد بنفس الکی و کاذب به هیچ دردی نمیخوره جز مسخره شدن توسط جامعه

اعتماد به نفسی که به ظاهر آدم بند باشه به درد نمیخوره

خیلیا به خاطر دستاوردهاشون اعتماد به نفس دارن و ظاهر براشون اولویت نیس

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

یه مدت دندون هر چی زرد تر بود براشون قشنگ تر بود 

یا مثلا موی خیلییی بلند 

در صورتی که الان اینجوری نیست 

آدما چیزی رو زیبا میدونن که بهشون بگی 

این نظر منه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من دوست دارم پوست شوهرم جوش داشته باشه ارزومه 🥺

کاربرای اینجا چقد عجیب هستن اولش از دندون کج دفاع کردی الان هم از پوست جوش دار .کمبود عزت نفس داری آیا خوشت نمیاد نمون

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید