2777
2789

برگشته بهم میگه پاهات سینه داره تپله ونرمال نیستش بعدگفتم ارثیه بابام وخواهرمم همینن ومیگه نه مم دقت کردم پاهای خواهرت اینطورنیست چراتولصلابه پای خواهرمن بایددقت کنی؟ اصلامگه پایی که سینه داشتهیاشه نرمال نیس؟

حالااین هیچ بعدش میگم میخوام برم پالتوبخرم میگه مگه پالتوپارسالت مشکلی داره بهش میگم خودت داری میگی پارسال یعنی ماله پارساله امسال یایدبرم لباس زمستونی برم میگه ماتوخانوادمون مادرم وخواهرم یه پالتورچند سال میپوشن و..من خودمم کاپشن میگیرم۳,۴سال استفاده میکنم ولی مانتوولباسای دیگروآدم سالی یه بارمیگیره😐😳

شمامگه سالی یه پالتونمیگیرین؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هر چند سال یه بار پالتو میگیرم حقیقتش.ولی خب این که داره از اندامت ایراد الکی میگیره خیلی رو مخه.تو هم یه بار عیباشو به روش بیار تا بفهمه دنیا دست کیه

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))
وای پالتو دیگه چیه دعوا هم داشته باشه

یعنی روز یک تومن برای شکم خوراکی میخره میخوریم نمیدونم چشه باخریدکردن من حاضرم هیچی نخورم ولی خوب بپوشم

بعدشم باکلی صحبت وفلان میگه حالاخواستی بخری بگوپول بهت بدم

الانم دیگه غرورم اجازه نمیده پول بگیرم وقهرخواهم بود

نه ماهم هرسال نمیخریم ولی شوهرم از اول عادت دادم باید برام بخرهدیگه خودش میره تو فکر حتی اگه من چیزی ...

اهان 

میدونی شماشایدزیادپالتودارین 

ولی من ۳تاپالتوبیشترندارم ویکیش ماله شب یلدای اول ازدواجمونه یکی دیگش ماله سال پیشه اون یکی دوتادیگم د

ماله چندقرن پیشه

ومن تقریبا۲فصل سال پالتومیپوشم وپاییزامسالم خیلی سردبود

پالتو دعوا نداشت ولی ایراد اندام دقت کزدن ب خواهر خیلی زشت بود من شخصا پالتو ۲ سال یکی میگیرم

خیلی بدم میادازاینکه ازاندامم ایرادمیگیره متنفرم ازاین رفتارش خسته شدم ازاینکارش نمیدونم چیکارکنم باهاش تادرست شه

جالب اینجاست اصلانمیره توآیینه خودشوببینن من خیلی ازش سرترم ولی نمیدونم چراایرادمیگیره

دیگه خیلی گرون شده بعد ۲ ماه زمستون رخت بسته یه مانتوی خوشگل برای عید بخر

تازه یه مانتوخوب خریدم برای سالگردازدواجمون ولی پالتونگرفتم امسال نه پالتونه بارونی دوستای هم سن من خیلی خرج میکنن بااینکه مجردم هستن