2777
2789

منکه هنو ازدواج نکردم ولی ی تایمی با ی اقایی دوست بودم ب قصد ازدواج ک خونوادمم در جریان بودن ولی مخالف 

خیلی ادم بد دل و شکاکی بود مثلا میگف زن دوستم بهش خیانت کرده چرا تو نکنی با خودم میگفتم بریم سر زندگی درست میشه شکاش از بین میره 

یا خیلی بد دهن بود میزاشتم پای عصبانیتش ک اون لحظه بهم توهین میکرد 

مثلا همییییییشه بهش لوکیشن انلاین میدادم یهویی میدیدم جایی ک هستم اومده پیشم ینی دنبالم کرده بود ک راست میگم یا ن بعد اینکه از اون رابطه سمی اومدم بیرون دیدم چ چیزای مهمی ک من با شایدو اما و اگر واسه خودم توجیحشون میکردم الان ک تو مسیر ازدواجم همسرم ک کنارمه میفهمم ارامش ینی چی میفهمم احترام اعتماد ینی چی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرفم رفیق باز هست یا نه (که بود)به اینکه فامیلاش و پدرش تو مجالس مشروب و تریاک مصرف میکردن و خانواده ...

نامزد منم دویت زیاد داره خیلیم معرفت میذارن برای هم نمیدونم مرز. رفیق بازی بد چیه؟ 

من شوهرم همه چیش عالیه

فقط از بچگی نذاشتن درس بخونه

بعد باهم ازدواج کردیم خودم باهاش کار کردم تا تونست دیپلم بگیره

الان دانشگاه میره بازم من داغون شدم هی باید باهاش کار کنم

ولی شوهر خواهرشوهرم درس خون راحته

شوهر درس خون نعمتیه

البته شوهرم خیلی کاریه در امدش عالیه فکر اقتصادی خوبی داره

درسشم مقصرش خودش نیست مامان و باباش بودن

ولی چوبش من خوردم😭😭😭

وزن شروع ۶۳.۳۰۰😊 وزن الان۶۲.۳۰۰😍 وزن هدف اول ۶۰🥰 وزن هدف دوم ۵۸💃

نامزد منم دویت زیاد داره خیلیم معرفت میذارن برای هم نمیدونم مرز. رفیق بازی بد چیه؟

همین رفیق بازیه همین که به قول خودشون معرفت میذارن برای هم 

بیچاره ات میکنه همین کاراشون و اولویت بندی هاشون 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم