2777
2789
عنوان

تمیز وبدون موبودن بدن درحفظ رابطه تاثیری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 2554 بازدید | 96 پست
میدونی رفته بهم خیانت کرده حالا این حرفارومیزنه میخوام بدونم راست میگه یاداره بهونه میاره خودش تبرعه ...

بهونه میاره .

خانمهایی میشناسم همیشه میرن اپلاسیون ترو تمیز و شیک ان .

اما شوهراشون خیانت میکنن

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم چقدر میفهمت💔💔منم خون به جیگر کردن فقط ۱۶ ۱۷ سالم بود... مامانش نذاشت ماشین و گل بزنن ، سر آر ...

اره منم مث تو چقدر کتک میخورم ومیدونم تاابد خاهم خورد منی ک از فداکاریم بگم تومیگی دیوانه بمن مجنون بی عقلم وای خب امیدم بخداس ک یروز درس بشه ولی خداصبوریوبمن نشون داده قربون کرمش برم 

نمیدونم چرا تاحالا نکردم یعنی حس میکردم مهم نیستن

واقعااا؟پاهات مو دراز داره؟خواهری مادری نمی دیدن؟الان اونایی که شلوار کوتاه می پوسن نمی بینی چقد اون قسمتو سفید میکنن؟شاید بالاش دراون حد نباشه اما

ن پشیمونه الان میگه فشار روم بود حالاانگارتالارگرفته بود برامن یه دورهمی شیرینی خوری بود خونه مادرش ...

قشنگ بخودت برس زیاد محلش نده

هر چقد ب بعضی از مردا کم محلی کنی همونقدر عزیزی

البته من اخلاق ایشون نمیدونما

همه ی مردا اینطوری نیستن

اما بعضی از آدما واقعا جنبه ی توجه ندارن

خب زن حسابی جدیدن مرداهم شیو میکنن تو ک خانمی 😐😐

اره باید قبول کنم کوتاهی ازسمت منم بوده نه شیوی نه لباس زیر درست حسابی میگفتم  میخرید ها ولی خب نمیگفتم همون داعون نخی هارومیپوشیدم.،نه ارایش ته موهامم هر روز شونه نمیکردم نهایت یه روز درمیون حالا خیلی پشیمونم ولی الانم دیگه باخیانتش رغبتی برای به خودم رسیدن ندارم

به جز نواحی حساس نه دیگه هیچ جارو شیو نکردم،تا الان هم حتی یه رژ ساده هم نزدم یعنی علاقه ای به ارایش ...

آقایون ظاهر خانم ها خیلی براشون مهمه و با آرایش و لباس و عطر تحریک میشن خیلی لذت میبرن عجیبه که اینارو نمیدونی،

شمام هر ماه کلی پول بکش ازش برا لیزر و لوازم آرایش مارک دار و لباس زیر خرج کن تا حالش بیاد سرجاش

بهترین دین انسانیت