2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زبونم قاصره از سختی زندگی

چندتا شو به من مجرد بگو شاید کمکم کرد تو تصمیمم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
من خیلی دوست دارم ازدواج کنم چرا خیلیاتون با اینکه میگین مرد خوبیه ولی ازدواج نمبکردبن؟واقعا ازدواج ...

ازدواج  پیر میکنه   مسئولیت سنگین داره  

مرد هم خوب باشه  چرخاندن زندگی متاهلی سخته 

هر روز یک‌چالش عست  و خسته میشن  ادما 

یه بنده خدا که ۱۴ ساله منتظره جواب دعاشه🖤

شوهرم خدایی خوبه البته هم خوبه هم بد مثل همه من راضیماما هرگز ازدواج نمی‌کردم با هیچکس

چرا

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

شوهرم ادم خوب و موفقیه ولی هیچوقت باهیچکس ازدواج نمیکذدم

چرا🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کاش با دلیل بگید

من خیلی دوست دارم ازدواج کنم چرا خیلیاتون با اینکه میگین مرد خوبیه ولی ازدواج نمبکردبن؟واقعا ازدواج ...

چون مجردی این رو میگی.چوب خانواده شوهر بهت نخورده که کوچیک و خرد بشی.شوهر هم پشتت نباشه.تازه باید همیشه به خاطر خانوادت کوتاه بیای و زبون شوهرت همیشه درازه.حتی خوبش هم پرو تشریف داره اگه چیزی باب میلش نباشه.