دوست دارم خودم شاغل باشم اما بیشتر یا همه خرج و مخارج من و خونه با شوهر باشه….. حس بد میگیرم من خرج بدم،،،،بحثم پول نیستااا اون حس حامی و تکیه گاه بودن همسر منظورمه…
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
فکر میکنی شوهر کنی تنها نمیشی؟متاهل بودن و احساس تنهایی کردن خیلی خیلی خیلی دردش بیشتره
درسته همینطوره
لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدنها نداره !
نصیحت من به مجردا هرگز ازدواج نکنید بخدا پشیمون میشیدمن اگه برگردم عقب هیچوقت ازدواج نمیکنم.کاش میشد
با دلیل بگو خب
از شرایط خودت شوهرت
لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بیپولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
دعوا و بحث سر چیزای خیلی کوچیک اعصاب خوردی عدم آرامش مسیولیت خیلی زیاد بی پولی قدر نشناسی اینا خیلی ...
🥲