2777
2789
حدیثبفکرمه؟

خود را بیش از این درگیر دیگران نکنید موقعیتی که برایتان پیش

آمده و تصمیمی که خواهید گرفت ممکن است برای شما تا حدودی
چالش برانگیز باشد و هم چنین نارضایتی هایی را بهمراه داشته
باشد. اگر میخواهید مدیریت اوضاع را در دست بگیرید و تغییر
اساسی در وضع موجود ایجاد کنید سعی کنید با دیدن واکنشهای
منفی از اطرافیانتان اعتماد بنفس خود را از دست ندهید و خوتان را
کنار نکشید

این ماه باهاش حرف میزنم

در مورد مسائل احساسی حتما به خط قرمزهای طرف مقابلتان احترام بگذارید تا شرمنده و پشیمان نشوید شما با تمام وجود میخواهید وضعیت فعلیتان را تغییر دهید. بخاطر همین هم هر چقدر نقشه تان افراط گرایانه تر باشد بنظر خودتان جذابتر خواهد بود نگرانی را از خودتان دور کنید و یادتان باشد که در موقعیت شما مهم ترین چیز حفظ احترام و اعتماد بنفستان است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرزانه ام فراموشش میکنم .فراموشم میکنه

در زندگی بدخواهانی داری که سعادت و خوشبختی تو را نمی خواهند به هر کسی اعتماد نکن و راز دلت را به هرکسی نگو هیچکس در دنیا احساس خوشبختی کامل را ندارد. بنابراین در تصمیمهای خود عجله نکن و به خدا توکل کن.

منم میخواممممپولدار میشم یا نه

برخی سوتفاهم ها بین شما و کسی که دوستش دارید مشکلاتی بوجود می آورد. اجازه ندهید تصمیمتان تحت تاثیر این مشکلات قرار بگیرد شما نسبت به انجام هرکاری که ممکن است شما رو به چالش بکشاند ترس و هراس دارید جسارت پذیرفتن مسئولیتهای تازه را داشته باشید تنها چیزی که مانع رسیدن شما به موفقیت میشود ترسهایتان است. شما ایده های بسیار خوبی دارید اما بمرحله عمل نمیرسانیدشان

تا تابستون سال اینده ازدواج میکنم؟

دلتنگیهایتان برطرف خواهد شد وعده دیدار نزدیک است. شما همیشه حواستان به دیگران بوده و دست به خیر بوده اید. این روزها بهتر است فعلا خود و خانواده تان را در اولویت قرار دهید تا گره های کوچک که موجب نگرانی این روزهایتان شده هم باز شوند. به ارزشها و باورهای دیگران اهمیت بدهید و گاهی اگر لازم است خودتان را با آنها تطبیق دهید. لج بازی نکنید انعطاف پذیر باشید

شوهرم عاشقم میشه؟

انسان صبوری هستی موضوعی خانوادگی یا احساسی برایت پیش آمده که دچار تردید شده ای به زودی اتفاقات خوبی برایت می افتد و اگر مجرد هستی عشقی در پیش داری جشنی خواهی داشت و پیروز می شوی

آیا به دیدنم میاد ح؟

در گذشته اتفاق تلخی برایت افتاده که از آن بسیار ناراحت شدی خوشحال باش که سختی ها به زودی به پایان می رسد. خیلی به دنبال مال دنیا نباش که خودش به سمتت می آید. انسان پر روزی ای هستی آگاهی ات را بیشتر کن و مطمئن باش به آرزوی خود می رسی

مهدیهکی به عشقم میرسم

در زندگی بدخواهانی داری که سعادت و خوشبختی تو را نمی خواهند به هر کسی اعتماد نکن و راز دلت را به هرکسی نگو هیچکس در دنیا احساس خوشبختی کامل را ندارد. بنابراین در تصمیمهای خود عجله نکن و به خدا توکل کن.

تا ابد بهم وفادار میمونه؟

خوشحال باش که به زودی به نیتت خواهی رسید و تلاشهایت نتیجه خواهد داد نیتت به زودی اتفاق خواهد افتاد. یادت باشد رسیدن به موفقیت سخت است و حفظ آن هم مشکل است از شکست و ناکامی دیگران خوشحال نشو و به تلاش خودت ادامه بده در فصل تابستان اتفاق خوبی برایت خواهد افتاد.

من با اونی که میخوام‌ازدواج میکنم یا نهبا اون‌مهدی @mahtab_010

در مورد مسائل احساسی حتما به خط قرمزهای طرف مقابلتان احترام بگذارید تا شرمنده و پشیمان نشوید شما با تمام وجود میخواهید وضعیت فعلیتان را تغییر دهید. بخاطر همین هم هر چقدر نقشه تان افراط گرایانه تر باشد بنظر خودتان جذابتر خواهد بود نگرانی را از خودتان دور کنید و یادتان باشد که در موقعیت شما مهم ترین چیز حفظ احترام و اعتماد بنفستان است.

اسمم monaنیت اینکه علیرضا چند وقت دیگه میاد خواستگاریم؟

اگر فکر می کنی نیتت درست است انجام بده و به نظر دیگران توجه نکن از تعریف دیگران سر شوق نیا و از سرزنششان ناراحت نشو در کارهایت حد اعتدال را حفظ کن و به زندگی به چشم یک عاشق نگاه کن به آینده امیدوار باش تا بهار سال آینده به نیتت خواهی رسید.