2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا تابستون سال اینده ازدواج میکنم؟

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
برای من میگیری؟ کی مامانش راضی میشه واسه ازدواج

به زودی خبر خوشی خواهی شنید شاید طی همین چند روز آینده باشد چیزی که مهم است این است که برای رسیدن به هدفت باید تلاش کنی در بعضی مسائل کوچک ممکن است مورد ملامت قرار بگیری ولی مهم نیست. فراموش نکن که احترام پدر و مادر واجب است. با حفظ احترام آنها راهی برای رسیدن به نیتت پیدا کن که کمتر مورد انتقاد واقع شوی.

من با اونی که میخوام‌ازدواج میکنم یا نه

با اون‌مهدی   @mahtab_010    

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

حس ششمی نیستم فقط برای نیتی که داری فا ل میگیرم

اسمم mona

نیت اینکه علیرضا چند وقت دیگه میاد خواستگاریم؟

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔
آیا دوستم داره

امضات💚🌸

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
به زودی خبر خوشی خواهی شنید شاید طی همین چند روز آینده باشد چیزی که مهم است این است که برای رسیدن به ...

الهی دلت همیشه شاد باشه❤️

مرسی ازت

آرامش و خوشی از من و خانوادم خیلی وقته که دوره ، میشه با قلب مهربونت دعا کنی برامون؟

خب نیتم ازدواجمه

زمان کامروایی فرا رسیده به زودی خبر خوشحال کننده ای به تو می رسد که در این زمان است که می توانی روزهای خوب زندگی ات را تجربه کنی دیگران را در خوشی ات سهیم کن صدقه بده تا از چشم بد در امان باشی بهترین ها برای توست