2777
2789
عنوان

حانما اصلا بلد نیستم خانم خونه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 43 پست

باورکن من از الان برای بعد ازدواجم برنامه ها ریختم 

با اینکه میدونم زندگی مشترک کلی دردسر و مشکلات میتونه داشته باشه 

مثلا ب خودم برسم و انرژی داشته باشم. و همین باعث میشه انرژی زنانه ات بالا بره و وقتی شوهرت میبینتت اون حس شادابی رو تو چهره ات ببینه 

دقیقا این انرژی همونیه ک زنای تو خیابون دارن و زنای خونه دار انقدر خود خوری میکنن و درگیر فکر و ذکر ک خودشون یادشون میره

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هفته ی یک بار میرم ب یک مجلس حتی کاهی وقتا میخام نرم ولی وقتی میرم حسم خوبا

حتما برو اگه اهل آرایش هستی آرایش سبک بزن در حدی ک زیباییت رو فقط کامل کنه 

اگه هم نه صورتت رو پاکیزه نگه دار و ب پوستت برس و ب ابرو هات و موهات و تیپت

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

خودمم میترسم

ببین تنها کسی که به انسان میتونه کمک کنه فقط و فقط خودشه ولاغیر

خودت باید تغییر کنی

خودت باید بخوای 

برو مشاوره

برو طب سنتی

درست شو

نذار ادامه پیدا کنه

گذشته تموم شد رفت 

آینده رو دریاب

از بچگی یکی از فامیلام ب شوخی خیلی مسخرم میکرد ک زشتم و فلان منم هی خودم و مقایسه میکردم این شد مقایسم

یکی از عزیزانم وقتی عصبی میشد چ جلو جم چ تو خونه  مراعات نمیکرد و سرم داد میزد 

و میشد سوژه بقیه البته ن همیشه این شد فرار از جم

بعد از تنهایی میترسیدم میترسیدم همه بامن قهر کنن و تنها شم.

ک چند موردم تو زندگیم بود

الان تو خونه بودن میخام

اینا گذشتس ولی اثرش رو من بود

نمیدونم بچه داری یا نه ولی ممکنه بعد زایمان این علائم بدتر بشن و اونموقه ک واویلا دیگه نمیتونی خودتو جم و جور کنی و از این حالت در بیای 

وضعیتت بد نیست فقط برنامه نداری 

کم کم شروع کن برا خودت وقت بذار و به خودت ارزش بده و از خودت تعریف کن تا زندگیت روال عالی بگیره

عزیزم شما بلغم زیادی داری 

پیگیر درمانت شو از طب سنتی 

هم ذهنت باز میشه هم روحیه ات قوی میشه 

هم پر انرژی میشی 

منم اینجوری بودم اصلا از این رو به اون رو شدم 

بزن نت رهایی از بلغم حکیم خیراندیش کلیپ هاشو ببین گوش بده یادداشت کن عمل کن میبینی تاثیر داره 

اصلا اجتماعی میشی ک نگو 

تعبیر خواب بلدم، سوالی داشتی بپرس ولی قبلش بدون من تو این حوزه مطالعه تحقیق تجربه از منابع موثقی مثل امام صادق حضرت یوسف دارم‌.و اینکه هر خوابی تعبیر نداره و ناخوداگاهته خواهشاً اگر تعبیر باب میل شما نبود احترام بذارید اگر گفتم غم و اندوهه به این معنی نیست که بترسی بدترین خواب ها با دعا صلوات آیت الکرسی و صدقه دفع میشن💖
از بچگی یکی از فامیلام ب شوخی خیلی مسخرم میکرد ک زشتم و فلان منم هی خودم و مقایسه میکردم این شد مقای ...

شاید این بلاها سر من نیومده باشه 

ولی ممکنه مشابه این باشه 

مثلا از اینکه دعوام کنن یا حرف بد بهم بزنن یا هرچیزی 

ولی اکثرا تنها بودم و فقط دوستای صمیمیم بودن

از بچگی یکی از فامیلام ب شوخی خیلی مسخرم میکرد ک زشتم و فلان منم هی خودم و مقایسه میکردم این شد مقای ...

ولی بدون اونا حتی ب فکرت هم نیستن 

ب شخصه خود من تا کسی پیامم نده ب فکرش نمیوفتم حتی صمیمی ترین دوستم 

چه برسد شخص غریبه و یا فامیل ک جای خود دارد 

تغییر کن تا بفهمن کی ضعیفه

اصلا بهداشت بوسیدم گذاشتم کنار

دست شما درد نکنه 

بهداشت مهم ترینه 

حتی مقدم بر زیبایی/آرایش‌...