2777
2789
عنوان

حانما اصلا بلد نیستم خانم خونه باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست
ولی بدون اونا حتی ب فکرت هم نیستن ب شخصه خود من تا کسی پیامم نده ب فکرش نمیوفتم حتی صمیمی ترین دوستم ...

میدونم ولی فکرم درگیره یکی دعوام کنه ده ساعت بهش فک میکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونم ولی فکرم درگیره یکی دعوام کنه ده ساعت بهش فک میکنم

من قبلا اینطوری بودم 

ولی بنظرم اینطوری کینه میبندی 

ببین این اتفاقا زیاد میوفته 

و صددرصد ۵ سال دیگه اینا یادت بیاد خندت میگیره

البته اگه ب خودت بیای میبینی ک دوره جهالتت بوده

اونا خدای تو نیستن عزیزم بذار هرکاری میخوان بکنن 

تنها افراد مهم زندگیت خانوادت و شوهرته

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

عزیزم اینو یادت باشه ب زیباترین و پولدارترین و حتی مهربون ترین و با بهترین اندام ب زنای دنیا خیانت ش ...

میدونی همش میگم تهش ک چی مثلا این منو اذیت میکنه قبلا میگفتم من ادم بزرگی میشم الان میگم هیچی نمیشم و میمیونم تک خونا تا اخرش

مسواک نمیزنم موهام شونه نمیکنم فقط وقتایی ک مخام برم بیرون رد کم کنی میکنم ک کسی نفهمه

مسواک بزن هر صبح و شب 

شونه بزن صبح و بباف تا شب بمونه 

صورتت رو بشور هر صبح 

بعضی وقتا هم با دستت صورتت رو ماساژ بده یا کرم مرطوب کننده داشتی بزن زیر چشمات یا کل صورتت و پخش کن

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من قبلا اینطوری بودم ولی بنظرم اینطوری کینه میبندی ببین این اتفاقا زیاد میوفته و صددرصد ۵ سال دیگه ا ...

اینقد فکر کردم و فرار کردم الان این مدلیم ک همه باید از من تعریف کنن در غیر این صورت من تنها میمونم

اینقد فکر کردم و فرار کردم الان این مدلیم ک همه باید از من تعریف کنن در غیر این صورت من تنها میمونم

نه اونی تنها میمونه ک همیشه ب ساز بقیه میرقصه

و درواقع برده اونا حساب میشه

اینا خیلی خوبه ولی تهش ب این میرسم ک که چی بشه

تهش اینه ک اعتماد ب نفس داری و تو ام ارزشمندی

زندگی ب این چیزاست 

زندگی بیشتر از این نیست ما زندگی نمی‌کنیم برای این ک خوشبخت باشیم زندگی میکنیم برای اینکه دنیا و خودمون رو بشناسیم بدبخت تر از ما هم هست ما باید قدر لحظات رو بدونیم 

تو شروع کن مطمئنم ک حالت خوب میشه 

هوای شوهرت هم داشته باش

گلم شوهرت عکس العملش نسبت به رعایت نکردن بهداشت و خونه زندگی چیه؟ فکر کنم خیلی عاشقته و چیزی نمیگه

نه بنث عشق و اینا نیس

کاهی وقتا گلایه میکنه

گاهی وقتا از چهرش مشخصه قهر میکنه