2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا خونه ی مامانش اینجا بود شاید میرفتمخونه ی خودش که عمرا البته دلم میخواد مامانم نمیزاره😂😂

امان از این مامانا🤣🤣🤣 میدونه قراره شیطونی کنی

چند سالته 

امان از این مامانا🤣🤣🤣 میدونه قراره شیطونی کنیچند سالته

19

تو چند سالته

اتفاقا شبا پیشش میرم خیلی وقتا تا ساعا ۳.۴.ولی موندن نه عمرا بزاره🤣🤣🤣

هر چند وقت ی بارم میگه مواظب خودت باش

تازه نامزدم پسرعممه غریبه بود ببین چیکار میکرد🤣🤣🤣

شت😂😂😂وای فک کن شورت توری بپوشی بری کنارش🤣🤣من خیلی راحتماوااا باهاش ولی به این فک میکنم پاره میش ...

🤣🤣🤣🤣 شور.ت توری که هیچ 

بگو از این شورتایی که فقط بند بندی هستن بپوشی 

از جلو و پشت یه بند داره 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 شور.ت توری که هیچ بگو از این شورتایی که فقط بند بندی هستن بپوشی از جلو و پشت یه بند داره 🤣 ...

اتفاقا اون سری پوشیده بودم

داشت از پام در میاورد 

میگفت زنای قدیم شورت داشتن اندازه ی شلوار زمونه ی بدی شده

گفتم حرف نزن...🤣🤣

هر موقع آسمون صاف شد حرکت میکنه در حالی که داری چند شاخه گل محمدی میچینی میاد جلوت می ایسته بهت پیشن ...

اووو کاش بشه😍

میدونی پدربزرگم توی جنگل با اسب جلوی مادربزرگم رو گرفت و ازش خواستگاری کرد بنظرم خیلی رمانتیک بود.. ولی مادربزرگم ترسید و زد زیر گریه میگفت با من کاری نداشته باش فک کرد پدربزرگم مزاحمش میخاد بشه

من مازندرانم برا همین قدیما پدر بزرگ مادربزرگم ک گاو داشتن توی جنگل بودند و توی جنگل آشنا شدند.. خیلی خوب بود😍😍