2777
2789
عنوان

اگه خوشگل بودمو سفید یه کاری میکردممممم😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به هر حال چه بخوایم چه نخوایم کسی که زیباست نسبت به کسی که نیست یه برتری داره همنطور که کسی که تحصیل ...

اما همه اینا در مقابل طالع آدمی هیچ هستن 

آپشن ها طالع رو تعیین نمیکنن

گفتم‌زورم میاد چون وقتی میبینم شوهر یه دختر زشت بی سواد بد اخلاق دل سیاه و خوش شانس با شوهر یه دختر همه چی تموم از همه لحاظ مثل همن آره ناراحت میشم از فلک 

حتی بعضی وقتا میبینی یه آدم همه چی تموم گیر یه آدم ناتو میفته خو حیفیم میاد

من خوشگلم اما به کارم نمیاد چون شانس ندارم خیلییییی زورم میاد من خوشگل و اونایی که خوشگل نیستن ازدوا ...

همه‌ی بندگان خدا خوشگلن و ملاک برتری به ظاهر نیست به شعور شخصیت و انسانیته 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه ی آدم زشت باشه یا خوشگل ، مریض باشه یا سالم ، باهوش باشه یا کم هوش ، هرررر جوی که باشه دوستش داریم . کاااش ما هم یاد می گرفتیم به خودمون احترام بذاریم ، عمیق تر نگاه کنیم و خودمونو دوست داشته باشیم. 

هر جا که جا شدی ، لزوما آن جایی نیست که به آن تعلق داری...جای خودت را در این جهان پیدا کن 
مگه گفتم برتری نیست؟🤔بحث این بود مگه؟ معلومه که ویژگی خوب بیشتر داشتن برتریهگفتی چرا ازدواجشون هم س ...

بله اینا هم ملاکن

اما منظور من دختر همه چی تمومی بود که ازدواج خوب قسمتش نمیشه 

منظورم خودم نیستم کلی میگم

یه زنی رو میشناسم هم‌زشت هم سلیطه هم دل سیاه هم خانواده ضعیف همه هم پشتش بد میگن اما شوهرش سطح بالاس حالا قضیه ش مفصله نمیخوام تعریف کنم

منظورم اینه لیاقتش رو نداشت 

بله اینا هم ملاکناما منظور من دختر همه چی تمومی بود که ازدواج خوب قسمتش نمیشه منظورم خودم نیستم کلی ...

چی بگم ازین موارد هم زنش هم مردش هممون دیدیم

خدامیدونه دیگه پشت قضیه چیه و چرا اینطوریه دنیا