2777
2789
عنوان

امشب با خانوادم دعوا کردم🥲

588 بازدید | 28 پست

بخاطر چیزای بیخود. من زود عصبی میشم تند میرم اخرم منت گذاشتم بهشون کاش میمردم اصن دست خودم نبود😔😔 الان پشیمونم دلم داره میترکه😭

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو معذرت خواهی کن و توضیح بده که پشیمونی و نتونستی خودتو کنترل کنیاینجوری خودتم آروم میشی

گفتم دیگه نمیام خونتون بابام گفت دیگه نیا🥲😔

جمعه مهمونی داشتیم. دلم خیلی گرفته حالم بده اصلا نمیدونم چرا گفتم اونجوری

گفتم من ک بهتون احتیاج ندارم بابام گفت راس میگی ما فقط ب تو احتیاج داریم منم گفتم منظورم مالی نیست من میخام درکم کنید ولی نتونستم جمعش کنم😔

طلا فروختم برا بابام. برا همون اونطوری گفت

برو یه سینی چایی بریز بشین کنارشون و باهاشون حرف بزن و عذرخواهی کن نذار هیچوقت دیر بشه

اومدم خونه خودمم الان😭 گفتم دیگه نمیام خونتون بابامم گفت نیا

گفتم دیگه نمیام خونتون بابام گفت دیگه نیا🥲😔جمعه مهمونی داشتیم. دلم خیلی گرفته حالم بده اصلا نمیدون ...

حرفات خیلی بد بودن🥲

حتما برو عذرخواهی کن و وقتی عصبانی میشی سه تا نفس عمیق بکش و خودتو کنترل کن

لایک نکن عزیز😂😐
منم همینجوری ام زود عصبانی میشم و چرت و پرت میگم زودم پشیمون میشم ولی میدونم دلی که شکسته نمیشه کاری ...

دقیقا الان همبنطوریم دلم میخاد بمیرم🥲

خیلی😔

عزیزم درکت میکنم الان خودت خیلی ناراحت تر از خانوادت هستی

ولی چیزیه که شده و گذشته رو نمیتونی عوض کنی پس سعی کن درستش کنی و کارتو تکرار نکنی

لایک نکن عزیز😂😐
اومدم خونه خودمم الان😭 گفتم دیگه نمیام خونتون بابامم گفت نیا

آخ نکن دختر یه روزی بچه دار شی از غم و غصه ی تنهایی دلتنگ میشی دوس داری هرروز بری خونه بابات حال هوات عوض شه 

آخر هفته شب یلدا برو پیششون غذا و دسرم درست کن

خدایا چاکرم دوباره معجزه کردی ❤️