2777
2789
عنوان

شوهرم میگه اینکارونکن ‌نطرشماچیه

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 71 پست

ما یه همسایه داشتیم با زایمان طبیعی یه پاش کوتاه‌تر از پای دیگش شده بود 

واقعا نمیدونم چرا اینجوری شده بود ولی خودش پشیمون بود 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی اینو از کجا درآوردی بچه باهوش با زایمان طبیعی 🤣🤣زمان قدیم همه زایمان‌ها طبیعی بود الان اکثرا ...

اول اینکه هوش در گذر زمان در بچه ها بیشتر میشه و این اصلن ربطی به نوع زایمان نداره !

دوم اینکه سرچ کنید یکم علمتونو بالاتر ببرید چه فارسی و چه انگلیسی 

این موضوع که گفتم به عینه دیدم

توجیحشم بشدت عقلانیه 

حالا شما به نظرت مسخره میاد نشان دهنده علم بالاته 🤣

인생의 가장 소중한 자산을 위해 싸워라...
اول اینکه هوش در گذر زمان در بچه ها بیشتر میشه و این اصلن ربطی به نوع زایمان نداره !دوم اینکه سرچ کن ...

تروخدا شوخی نکن 🤣🤣🤣

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
شما طبیعی هم اوردی .درداش چجوری بود

من از صبح دردام شروع شد تا حدود هشت شب قابل تحمل و خیلی کم بود دردام‌. هفت رفتم بیمارستان بهم گفتن ساعت ده بچت دنیا میاد

یعنی اگه روال عادی پیش میرفت دو سه ساعت درد وحشتناک و تمام. ولی اون دو سه ساعت دررررررد داره خیلی بده ولی یالاخر تموم میشه. اما سزارین تا چندین روز پامو نمیتونستم تکون بدم برای نشستن و بلند شدن ساده محتاج دیگران بودم.

تازه من نیاز به بخیه هم نداشتم. چون ماساژای خاصی گرفته بودم از روی کتفم و پشت کمرم.

وای خب نشد که بشه

خدایی اینو از کجا درآوردی بچه باهوش با زایمان طبیعی 🤣🤣زمان قدیم همه زایمان‌ها طبیعی بود الان اکثرا ...

فشاری که حین زایمان طبیعی به سر بچه میاد برای هوششون خوبه

حتی بچه های زایمان طبیعی کمتر دچار آسم میشن البته الان بچه های سزارینی رو تو دستگاه میزارن تا این مشکل رو حل کنن

سخت ترین عمل دنیا چیه فقط یک ربع تا بیست دقیقه طول میکشه اونقدر که سریع انجامش میدم چون من بهوش بودم ...

منم به هوش بودم.

منظورش از سخت کار دکتر نبود

منظورش میزان جراحت و پارگی بدن بیمار بود

سلام بهترین کار اینه بری در مورد بدنت خودت تحقیق کنی ببینی کدوم زایمان برای بدن تو مناسب هست بعضی ها زایمان طبیعی راحتتری دارن به ورزش اینا هم هیچ ربطی نداره کلا خود بدنشون استعداد زایمان طبیعی رو داره ولی بعضی ها نداره همچنین بعضی بعد سزارین زود سر پا میشن بعضی ها تا سال ها بعد هم هنوز کمردرد سزارین رو دارن

ولی غیر استعداد بدن الان علم هم پیشرفت کرده بعضی ها هم با رژیم و ورزش بدنشون رو برای زایمان مناسب اماده تر می کنن 

بیشتر ببین مامان و خاله و عمه و مادربزرگت زایمانشون چطور بود کم و بیش استعداد بدن تو هم با خانواده ات میره از طریق ژنتیک 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب اگه دوست داری پایینت بی ریخت بشه و گشاد بشی طبیعی زایمان کن به هر حال تو جفتشم بخیه میخوری اصلا ک ...

والا دو تا طبیعی زاییدم نه گشاد شد نه چیزی اتفاقا چون بخیه میزنن زیبایی میزنن اصلا گشاد نیست بعد زایمان مثل دخترا میشی و قشنگ تنگ‌میشه 

پس اطلاعات غلط ندید

فعلا امضا ندارم

من مرتب ورزش میکردم و طبیعی زایمان کردم خیلی راضیم .ولی بدن با بدن خیلی فرق می‌کنه .مادرم و خواهرم نتونستن طبیعی بیارن سز راحت بودن اما خواهر کوچکترم رفت سزارین و خیلی اذیت بود ..کلا ب نظر بقیه نیس بدنت باید آمادگی داشته باشه واسه طبیعی

والا دو تا طبیعی زاییدم نه گشاد شد نه چیزی اتفاقا چون بخیه میزنن زیبایی میزنن اصلا گشاد نیست بعد زای ...

همه مثل شما تنگ نشدن 

خیلیا گشاد شدن افتادگی رحم پیدا کردن نمونش مادر خودم مجبور شد دوباره بره عمل زیبایی و همچینن مامان بزرگم