2777
2789

من چند ساله مبل دارم اما میزجلومبلی ندارم خیلیی دوست دارم بخرم هر سری قول میده پول بده بخرم اما میزنه زیرقولش من دوتومن داشتم گفت یارانه اومد بهت میدمش برومیزبخر منم پولمو خرج نکردم یارانه اومد گفتم قول دادی بدی بهم  باز زده زیر قولش😭 میگه میخوام دارو بخرم گفتم تو قول دادی ، از چند هفته قبلش من روزشماری میکردم یارانه بیاد 😭😭پول داره ها  گیره این یارانه نیست فقط میخواد اذیت کنه

ماشین لباسشوییم خرابه هود اشپزخانه خرابه در بالکن خرابه خونمون شبا خیلی سرده قول میده درستشون کنه اما نمیکنه دیگه خستم کرده

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

خونه داره میگم بده اجاره کمک خرجمون بشه نمیده 

زمین گشاورزی داره میگم بده اجاره نمیده 

با پولی زجرم میدم

خدایا شکرت بخاطر سلامتی بچه هام ،خدایا شکرت بخاطر سقف بالا سرمـ ،خدایا شکرت بخاطر همه چیز...تا ترس از دست دادن چیزیو تجربه نکنی ارزششو درک نمیکنی🌹 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورد خورد ازش بگیر 🫣

با میزخریدن مخالفه کلا  میخواد اذیت کنه

نمیدونم باهاش  بحث کنم پولو بگیرم 

یا همین دوتومنی هم ک جم کردم بدمش قهرکنم

با میزخریدن مخالفه کلا میخواد اذیت کنهنمیدونم باهاش بحث کنم پولو بگیرم یا همین دوتومنی هم ک جم کرد ...

ببین اگر مخالفه نخر اما دو تومن هم نده بهش برو برای خودت پی اندازش کن 😁❤️

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

ببین اگر مخالفه نخر اما دو تومن هم نده بهش برو برای خودت پی اندازش کن 😁❤️

اخه دوست دارم بخرم 

از این ناراحتم ک قول داده 

ذوق داشتم یهو ذوقم کور شد حالم گرفتس 

اخه دوست دارم بخرم از این ناراحتم ک قول داده ذوق داشتم یهو ذوقم کور شد حالم گرفتس

فکر ببین چجوری میتونی راضیش کنی بخره اینو !!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱