2777
2789
عنوان

ابراز احساسات

1 بازدید | 11 پست

کس هست قبلاً نمیتوانسته احساسشو بروز بده ولی الان اکی شده؟

ما تو خونمون ابراز احساسات نداریم ولی خوب خیلی همو رفتاری حمایت میکنیم ولی از لحاظ کلامی و نه نبوده خلاصه منم ۲۴ سال تو این جو بزرگ شدم 

بعضی وقتا واقعا دوست دارم بابا و مامانم رو بغل کنم بهشون بگم مرسی که هستین دستشونو ببوسم و قربون صدقشون برم ولی روم نمیشه نمی‌دونم انگار به اینکه احساسمو بروز بدم خیلی نیاز دارم نمیتونم برم جلو و این حس ناتوانی باعث گریم میشه 🥺🥲 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درکت میکنم

ولی اید از یه جایی این تغییره شروع بشه

چون اگه این چرخه ادامه پیدا کنه یه روز بچه ی تو هم میگه من نمیتونم به پدر و مادرم ابراز احساسات کنم و...

تو این چرخه رو بشکن میدونم خیلی سخته

خجالت میکشی

روت نمیشه

ولی خب از چیزای کوچولو

مثلا روز مادر و پدر مامان بابات رو ببوس

بابات رو بغل کن

به مامان بگو دوسش داری واقعا

درکت میکنمولی اید از یه جایی این تغییره شروع بشهچون اگه این چرخه ادامه پیدا کنه یه روز بچه ی تو هم م ...

خیلی سخته ولی فکر کنم بهتره شروع کنم 😁

من خیلی خجالتی و درونگرام دیگه بدتر 🤦🏻‍♀️

😁همیشه به اونایی که میتونن احساسشونو بروز بدن حسودیم میشه

حالا من که امتحان کردم به کجا رسیدم 

الان و در حال حاضر روحم احساس تنهایی میکنه و ناراحته 

البته بعضی وقتها این که احساس تو بروز بدی خوبه 

میتونی امتحان کنی 

خیلی سخته ولی فکر کنم بهتره شروع کنم 😁من خیلی خجالتی و درونگرام دیگه بدتر 🤦🏻‍♀️

درکت میکنم من خودم بعد ۱۹ سال تازه تونستم یه بار بابامو ببوسم بعدش از خجالت رفتم تو اتاق قایم شدم ولی بابام خیلی خوشحال شد انگار اونم به این محبته نیاز داشت

حالا من که امتحان کردم به کجا رسیدم الان و در حال حاضر روحم احساس تنهایی میکنه و ناراحته البته بعضی ...

وقتی نتونی بروز بدی کلی حس مختلف تو دلت جمع میشن و بوممممم میترکی😁😂