2777
2789
عنوان

از یه آقای طلافروش خوشم میاد هرکاری میکنم پا نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه پسر طلافروش انقدر دختر با آپشن های مثبت و خاص زیاده که باید سر فرصت بشینه ببینه اخرش کدومو میخا ...

واقعا بنظر شما طلافروشا آدمای خاصی ان؟😂 یا انقد دخترا حقیرن که بخاطر شغل طرف برن باهاش تو رابطه؟ 

حاضرم دستمو بزارم رو قرآن که خواستگار طلافروش که ماشینش پورشه بود داشتم ردش کردم 

مگه طلا فروش چیه اصلا واسه خیلیا اصالت مهمه و .....

اینکه صد در صد و اصل هم همینه.

اما تو این دوره زمونه خیلی ها رو هم دیدم ملاکشون پول و سرمایه طرف مقابل هست. 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

منم یه خانواده ای می شناختم فکر کن پسره پزشکی می خوند بعد انصراف داده بود تو طلافروشی باباش کار میکرد داداش کوچیکه اش هم پزشکی اورد 

بعد اینقد مودبانه و خوشگل حرف میزذن ناخوداگاه عاشقشون می شدی حس می کنم اینا چون شغلشون اینه با همه اینطوری با ظرافت حرف میزنن

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

واقعا بنظر شما طلافروشا آدمای خاصی ان؟😂 یا انقد دخترا حقیرن که بخاطر شغل طرف برن باهاش تو رابطه؟ حا ...

نه من نمیگم ادم خاصی هستن  به خدا، اما خیلیا رو دیدم ملاکشون پول و سرمایه طرف مقابل هست ، همینکه پولدار باشه بقیه چیزها زیاد مهم نیست، 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
واقعا بنظر شما طلافروشا آدمای خاصی ان؟😂 یا انقد دخترا حقیرن که بخاطر شغل طرف برن باهاش تو رابطه؟ حا ...

موافقم 

من خودم خاستگار طلافروش داشتم ب اون حد پولدار نبود پورشه داشته باشه ولی برای ازدواج خوب نبود 

خاستگار دکترم داشتم اون خیلی پولدار بود ولی بخاطر تفکراتی ک داشت قبول نکردم