2777
2789
عنوان

بیاین میخوام عکسمو بزارمممم📸📸📸📷📷⁉️⁉️⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 43 پست
نمیاد بهم شلواری بجز اسکینی🥲🥲

من قدم ۱۶۴

هیکلم مثل توء مشکلم سینه هامه سایز ۹۰ نمیتونم لباس تنگ بپوشم بد میزنه بیرون

شلوار بگ میپوشم گاهی ک خب چاق نشون میده الان دوباره رو اوردم ب اسکینی

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

برنامه ای ندارماسی انگار از 50 رسیده به 58ببینیم چی میگهمنم 50 کیلوم با قد164

عزیزم ی تایمی قرص خوردم ولی قرصم ول کردم 

برا اون استارتش من قرص خوردم ولی بنظرم نباید خورد ممکنه بهت نسازه هورمونات بهم بریزه و کلی بدبختی دیگ 

ولی بعدش ک قرصو ول کردمم کلی سختی دادم ب خودم تا چاق شم 

زیاااد غذا میخوردم خیلیی 

کالری شماری میکردم هنوزم این عادت مونده روم

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسیتروخدا بگی وزنو چجوری زیاد کردی

عزیزم راستش اولش قرص خوردم ی مدت 

با قرص نزدیک پنج کیلو اضافه کردم ولی باز ولش کردم سه کیلو کم کردم 

من کلا پروسه چاق شدنم خیلی زیاااد بود😂اول اول42بودم 

ولی واقعا تنها راهی ک داره غذای زیاد خوردنه من انقدر میخوردم ک تهوع میگرفتم ولی باز ادامه میدادم تا معدم عادت کرد

من قدم ۱۶۴هیکلم مثل توء مشکلم سینه هامه سایز ۹۰ نمیتونم لباس تنگ بپوشم بد میزنه بیرونشلوار بگ میپوشم ...

من با بالا تنه اوکیم میتونم لباس لش بپوشم 

ولی پایین تنه وقتی لش میپوشم انگار ده سانت قدم کمتره 

من با بالا تنه اوکیم میتونم لباس لش بپوشم ولی پایین تنه وقتی لش میپوشم انگار ده سانت قدم کمتره

ن بابا فک میکنی بالاتنه گشاد میپوشم انگار صد کیلوام

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

معمولای کسایی که از خودشون ایراد میگیرن جزو خوشگلترین هایی بودن که من در طول روز میبینم

من مشکل با خودم ندارم ولی جدی بگ بهم نمیاد این خیلی رو مخمه همیشه اسکینی میپوشم حس میکنم استایلام قدیمیه🥲