2777
2789
عنوان

از درس خوندن بدم میاد کنکوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 48 پست
شروع کن انجام بده قبل اینکه فرصت کنی فکر کنی بهش که بخونم یا نخونم یا چی بخونم

تازه شروع کردم دلم پزشکی میخاد ولی این که تایمم کمه ناامیدم مبکنه و همینم باعث میشه نتونم بخونم البته صفر نیستم ولی خب

کاربری دست دو نفره
با حجم تایپیکات حس کردم یه اعتیاد ریزی به نی نی سایت داری، فاصله بگیر از دنیای مجازی، بقول یه عزیزی ...

اره هعی ۲۴ ساعت پلاسم اینجا نمیتونم از گوشیم فاصله بگیرم با گوشی فیلم میبینم

کاربری دست دو نفره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افریننننن🥹😂من سر این سوال با دبیرم دعوا راه انداختم🤣اون میگفت ایوری هم تزریق کرده

الان که فکر میکنم اون اسپرتو کوکوس نومونیا بود😂😂 ایوری عصارشو تزریق کرد.البته من کنکوری پارسالم داره یادم میره شاید اشتباه میگم😑

الان که فکر میکنم اون اسپرتو کوکوس نومونیا بود😂😂 ایوری عصارشو تزریق کرد.البته من کنکوری پارسالم دا ...

وای اعصابم خورد شداشرشیاکلای رو از کجا آوردم آخه😐😂

اسم اسی اشرشیاکلای بود یهو قاتی کردم با استرپتوکوکوس😂

معدل دیپلم به چه دردی میخوره وقتی کنکور نده؟ عشق حال تا کی پس زندگی چی میشه؟

این راهکار در مورد یک محصل دوازدهمی که زیر فشار درس و کنکور داره له می شه کاربرد داره

و ممکنه به درد شما نخوره و حتی شما ظرافت های نهفته را درک نکنی

پس به خودت و ذهنت فشار الکی وارد نکن

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
اره هعی ۲۴ ساعت پلاسم اینجا نمیتونم از گوشیم فاصله بگیرم با گوشی فیلم میبینم

میدونی منم یه روز در ماضی بعید کم کاری کردم، نتیجش این شد یه رشته پیراپزشکی قبول شدم، و توی خوابگاه وقتی دانشجوهای هم اتاقیم رشته های تاپ میخوندن واقعا از عملکرد خودم ناراحت بودم، الان بعد سالها مجدد دارم میخونم، سرکارم الان یه کار که شاید آرزوی خیلیا باشه اما خودم الان راضی نیستم، برای همین میگم امسال صدتو بزار بعدا حسرت نخوری، یه وقتا آخر شب میام یه چرخی میزنم نی نی سایت برای تخلیه مشغله ذهنیم، به عنوان فان بهش نگاه میکنم و تامام

میدونی منم یه روز در ماضی بعید کم کاری کردم، نتیجش این شد یه رشته پیراپزشکی قبول شدم، و توی خوابگاه ...

چی خوندی عزیزم‌؟؟

اره واقعا حسرت خوردن خیلی بده

ولی من تو این تایم واقعا فک میکنم نمیتونم پزشکی بیارم و این ناامیدم میکنه😞😞

کاربری دست دو نفره
چی خوندی عزیزم‌؟؟اره واقعا حسرت خوردن خیلی بدهولی من تو این تایم واقعا فک میکنم نمیتونم پزشکی بیارم ...

نمیتونم بگم

بستگی به پایت خیلی داره، چون خونه ای میتونی ۱۲ ساعت بخونی، به هر حال تو صدتو بزار ، بگو صد من همینه

نمیتونم بگم بستگی به پایت خیلی داره، چون خونه ای میتونی ۱۲ ساعت بخونی، به هر حال تو صدتو بزار ، بگو ...

پایم زیاد ضعیف نیس ولی اگ بفهمم ک میشه حاضرم روزی ۱۴ ساعتم بخونم💔🚶🏿‍♀️

کاربری دست دو نفره

سالی که خودم قبول شدم از ۱۵ بهمن خوندم، تا قبلش کلا قصد کنکور نداشتم رشتم ریاضی بود و تجربی امتحان دادم و تونستم در اون حد خودم رشته ی متناسبی قبول شم اما اگه زودتر شروع کرده بودم، بیشتر میخوندم و بیشتر تست میزدم قطعا عملکرد بهتری داشتم شما هم میتونی فقط تلاش کن