2777
2789

من خیلی براش ارزش قائل بودم ولی چند بار راجع به مسائل خصوصی زندگیم ازم پرسید منم خوشم نمیاد ، خودش میومد کلی حرف از زندگیش میزد اونم بد بختیاش می‌گفت بیکاری و .. خب منم مثل اون بودم انرژی بد می‌گرفتم از حرفاش زنگ و پیام هام خیلی کم کم کردم تا تولدش هر سال برا هم کادو میخریدیم بعد بهش تو اینستا تبریک گفتم کادو هم میخواستم بدم ولی دیدم خب اونم دوباره میگیره ، تموم بشه بره ،بت نظرتون حق دارم ؟ فکر نمی‌کردم انقد بیشور باشه پاکم کنه ، دفعه آخر بهم گفت تو درد دل نمیکنی پیش من حس کردم فضولی میخاد کنه ، الان نمی‌دونم مامانشو پاک کنم

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

نه ببین تو که حق داری اما وقتی ی نفر تو رو محرم رازش میدونخ توقع داره تو ام همینطوری باشه تا راحت باهات درد و دل کنه 

الانم دوتا آدم متفاوتید عیبی نداره دیگ نخاسته ارتباط بگیره 

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

نه ببین تو که حق داری اما وقتی ی نفر تو رو محرم رازش میدونخ توقع داره تو ام همینطوری باشه تا راحت با ...

ببین آخه من کلا با مامانمم دزد دل نمیکنم ولی من حس کردم فضولی میخواد کنه چون به نامزد من می‌گفت پسره تولدت چی خرید برات حسود بود انگار ، بعد الان از لجش این کار کرد چون تولد آبان بود براش کادو نخریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین آخه من کلا با مامانمم دزد دل نمیکنم ولی من حس کردم فضولی میخواد کنه چون به نامزد من می‌گفت پسره ...

دیگ اون و شما شخصیت های متفاوت دارید با همخ ک نمیش دوست موند میشه؟!

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

دیگ اون و شما شخصیت های متفاوت دارید با همخ ک نمیش دوست موند میشه؟!

نه ولی می‌دونی به نظرت منم بلاکش کنم ؟ 

نه ولی می‌دونی به نظرت منم بلاکش کنم ؟

نه اینجوری فکر میکنه سوختی ولش کن بره

نه اینجوری فکر میکنه سوختی ولش کن بره

ولی واقعا براش متاسفم یه خاطر یه کادو صبر کرد دید یه ماه گذشت این کار کرد

ولی واقعا براش متاسفم یه خاطر یه کادو صبر کرد دید یه ماه گذشت این کار کرد

بیخیال عزیزم خودتو ناراحت نکن