2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حضرت عزرائیل‌ علیه السلام از فرشتگان مقرب خدا هستن و مشخص هست که مهربونی رو که از صفات خدا هست رو دارند اونم خیلی زیاد تر از تفکر ما ،ولی هر کس در آینه ی شریف وجود ایشان خودش رو می بینه،اگر خودمون مهربون باشیم ایشون هم مهربون می بینیم و اگر شخصیت ترسناکی داشته باشیم از ایشون  می ترسیم .

من غلط بکنم وقت این بزرگوار رو بگیرم

😂😂

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اینم فرستنده خداست بیچاره اسمش بد درفته

دقیقا

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خدا به فرشته ها دستور میده برین یک مشت خاک از زمین بردارین و بیارین 

میکائیل و ... هر کدوم میرن که خاک بیارن زمین قسمشون میده که دست به خاک نزنن 

خدا عزرائیل و میفرسته وقتی رمین قسمش میده توجهی نمیکنه و خاک و برمیداره و میاره میگه فرمان خدا از قسم تو مهمتره 

خدا میگه پس تو رو مامور مرگ میکنم تویی که میتونی بدونه درنگی نوزاده شیر خواره رو از بغل مادرش جدا کنی

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه .

بنده خدا عزرائیل هم موقعیت شغلیش رو وجه و جایگاه اجتماعیش تاثیر گذاشته 🤣 وگرنه خیلی کارخوبی میکنه ازین دنیای پر از غم و زشتی مارو میبره یه جای قشنگ پیش خدا خوبه خیلی بهتر ازین دنیای بی سر و تهه

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
اره مامانم سرطان داشت دم اخر یه روز قبل مرگ گفت که خاله اومده منو ببره😓😓

خدا رحمتشون کنه ای بابا ...

خدا صبر بده بهتون 

چجوری با بیماریش کنار اومدید !؟ بی قراری نمیکردید

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱

فرشته ی خداست 

معلومه که مهربونه 

قربونه خدا برم من 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) دردی که بهم دادی و ظلمی که در حقم کردی من و نکشت عوضش من و ساخت . محبِ امام زمانم ⛓️✨ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست به نی نی یار گزارش میشه .

من شنیدم ازش حاجت هم میگیرن باید چیزی نذرش کنی

میگن یادشون کنید هدیه ای مثلا صلوات بفرستید که هنگام مرگ فرشته ی مهربانی سراغمون بیاد

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
جناب عزرائیل برای قبض روح انبیا و اولیا حاضرمیشنبرای ماها که انسانهلی معمولی هستیم فرشته مرگ متناسب ...

همین . کاملترین جواب.👐👍

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱